Atletism. Anamaria Bolohan participă la Campionatul Balcanic de Marş

10 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sportiva Anamaria Bolohan (foto), legitimată la Clubul Sportiv şcolar Hunedoara, va reprezenta România la Campionatul Balcanic de Marş, competiţie ce va avea loc peste doar câteva zile, în localitatea Ivano-Frankivsk, din Ucraina.

Atleta va evolua în proba de 5 km, la categoria cadeţi
Anamaria Bolohan a obţinut calificarea la Campionatul Balcanic din Ucraina după ce recent a reuşit o bună performanţă, fiind medaliată cu argint luna trecută, la Campionatul Naţional de Marş.
Campionatul Balcanic de Marş se va desfăşura pe 14 martie. ”Având în vedere situaţia curentă cu epidemia de coronavirus şi măsurile globale luate pentru a limita răspândirea virusului, dorim să vă asigurăm că nu va exista o anulare sau o amânare a Campionatelor Balcanice de Marş”, au anunţat oficialii, conform Agerpres. Comitetul local de organizare a avut o serie de consultări cu autorităţile ucrainene şi cu consiliul local din Ivano-Frankivsk, ajungând la concluzia că nu sunt motive pentru măsuri extraordinare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acuzaţii grave la Mecanica Orăştie

Senatorul PSD de Hunedoara, Viorel Sălan (foto), a declarat într-o conferinţă de presă, că îi va adresa o întrebare ministrului...

Ceartă ca la uşa cortului în AGA de la Salvital

Scandal mare, ieri, la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de la Asociaţia Salvital-SMURD. Deşi suntem în plină criză cu coronavirusul...

Va fi învestit sau nu Guvernul Cîţu?

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului se va întruni joi, de la ora 16.00, pentru a acorda votul de...

Închide