Atleții juniori au ratat prima șansă de calificare pentru Balcaniadă

Așteptat cu interes, Campionatul Na­țional de Atletism nu a oferit clarificările necesare pentru stabilirea loturilor de juniori care să participe la Campionatele balcanice din 12 februarie de la Belgrad.

Sub așteptări
Cei doi atleți juniori din județul Hunedoara, Raul Manuel Dan, legitimat la CSM Deva și Adelin Daniel Pop, de la CSS Hunedoara, au ratat șansa de a fi selecționați în echipa națională, ambii finalizând proba de 1.500 m mult sub posibilitățile lor. Dan a terminat pe locul 7, iar Pop a încheiat pe locul 8, cu mult sub baremul stabilit de federație pentru calificarea la Balcaniadă. Rămâne ca ei să valorifice o ultimă posibilitate de calificare dacă vor evolua mai bine la finalul acestei săptămâni. Singura performanță de re­mar­cat este cea a atletei Elisa Enache, legi­ti­mată la LPS Cetate Deva, care a încheiat pe locul trei proba de săritura în înălțime a junioarelor dar și ea cu mult sub ceea ce a obținut în sezonul trecut. De două ori pe locul patru s-a situat însă junioara Eva Alzner, în proba de săritură în lungime și apoi la înălțime.
Următoarea etapă din cadrul Campio­na­tului național de seniori, tineret și juniori este programată pe data de 12 februarie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.