Sport

Atleţii hunedoreni, în finala campionatului naţional de seniori şi tineret

Şapte atleţi legitimaţi la cluburile hunedorene vor participa azi şi mâine în finala campionatului naţional de seniori şi tineret, ce se va desfăşura pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti. Cu şanse la medalii sunt creditaţi Andrei Deliu, Bogdan Sitoianu, Claudia Florea (foto) şi Denisa Bota.
Proaspăt medaliat la balcaniada de juniori I şi în pregătire pentru campionatul european de juniori I, Bogdan Sitoianu va lua startul în proba de săritura în lungime, care este programată mâine, începând cu ora 17.00. Cu şanse mari la o medalie este cotat şi săritorul cu prăjina, Andrei Deliu (SCM Deva), cel care a participat recent la Cupa Europei pe echipe. De asemenea, semifondista Claudia Florea (SCM Deva) merge la Piteşti cu gândul cel puţin la o medalie, participând în probele de 800 şi 1.500 de metri. Înscrisă la trei probe, 1.500, 5.000 şi 10.000 de metri este şi atleta de la CNS Cetate Deva, Denisa Bota.
În afara celor patru, la competiţia de la Piteşti vor mai participa alte trei atlete, fără a fi creditate printre favorite. Astfel, Cătălina Petrescu (CNS Cetate Deva) şi Antonia Irimia (SCM Deva) vor lua startul în proba de săritura cu prăjina iar Paula Olariu (CNS Cetate Deva) va fi prezentă la startul probelor de săritura în lungime şi triplusalt. (O.Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura