Atleţii deveni, pe podium la „Cupa RMA”

25 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Patru atleţi legitimaţi la CNS Cetate Deva au avut prestaţii deosebite la Cupa Romanian Masters Athletics (RMA), desfăşurată la Bucureşti. Bogdan Sitoianu, Emily Mihuţ, Rareş Maier şi Ioana Eftenoiu au urcat fiecare pe treapta a doua a podiumului, obţinând câte o medalie de argint.

Sitoianu şi-a demonstrat valoarea
Cupa RMA a fost organizată de Asociaţia Club Sportiv Romanian Masters Athletics în colaborare cu Federaţia Română de Atletism, fiind o competiţie destinată atât sportivilor juniori, cât şi seniorilor şi veteranilor. De altfel, în unele probe, juniorii s-au întrecut cu sportivii veterani, din lipsă de concurenţi. Al doilea sportiv hunedorean al anului 2016, Bogdan Sitoianu, s-a clasat pe locul secund în proba de săritura în lungime, cu un salt ce a măsurat 7,21 metri, fiind depăşit de Gabriel Petre (CSM Bucureşti), care a sărit 7,49 metri. La săritura în lungime feminină destinată juniorilor şi veteranilor, Emily Mihuţ a ocupat de asemenea locul secund, cu un rezultat de 4,94 metri. Ea a fost depăşită de Florina Marin (ACS Romanian Masters  Athletics), care a sărit 5,17 metri.

Ioana Eftenoiu, aproape de medalia de aur
La săritura în lungime masculină pentru juniori şi veterani, Rareş Maier a obţinut medalia de argint, cu un salt de 6,11 metri, fiind depăşit doar de Şerban Mihăilescu (Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti), care a sărit 6,23 metri. Tot o medalie de argint a obţinut şi Ioana Eftenoiu, în proba de 800 de metri feminin, terminând cursa în 2 minute, 26 de secunde şi 37 de sutimi. Pe primul loc în această probă s-a clasat Iulia Drăgoiu (Liceul „Alexandru Vlahuţă” Rm. Sărat), cu timpul de 2 minute, 25 de secunde şi 90 de sutimi. La sfârşitul acestei săptămâni, atleţii din judeţ vor participa la o nouă competiţie de sală ce va avea loc în capitală, etapa 1 a campionatului naţional de seniori, tineret şi juniori 1. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mamă şi copil, accidentaţi grav la săniuş

Un moment care s-a dorit a fi distractiv s-a transformat pentru o mamă şi copilul său într-o tragedie. Femeia de...

Doi tenismeni hunedoreni, învingători la „Cupa CSŞ Petroşani”

Tenismenii Bogdan Vasilescu şi Alexandru Giurea (foto), legitimaţi la clubul CSŞ Petroşani, au încheiat în postura de învingători la categoriile...

Şi-a adus singur hoţul în casă

Un bărbat din Simeria, de 48 de ani, a fost furat de bani de o femeie cu care s-a împrietenit...

Închide