Atleta Georgiana Timu, două victorii la campionatul naţional de juniori III

7 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sportiva Georgiana Timu, legitimată la CNS Cetate Deva, a câştigat probele de săritura în lungime şi triplusalt din cadrul primei etape a campionatului naţional de atletism în sală pentru juniori III. În ambele întreceri, deveanca s-a impus detaşat, fiind singura atletă din judeţ care a urcat pe podium la această competiţie.

Victorie fără dubii la săritura în lungime
În proba feminină de săritura în lungime au fost prezente nu mai puţin de şapte atlete de la CNS Cetate Deva. Georgiana Timu a câştigat această probă detaşat, cu o săritură ce a măsurat 5,59 metri, pe locul secund clasându-se Maria Burcea (Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti), cu un salt de 5,00 metri iar pe treapta a treia a podiumului s-a situat Cristina Stancu (CSŞ 1 Constanţa), cu 4,97 metri. Celelalte devence participante la această probă au ocupat următoarele poziţii în clasament: Andreea Gifu – locul 8; Emily Mihuţ – locul 10; Eva Alzner – locul 12; Agnes Tofalvi – locul 15; Maria Madrea – locul 17 şi Viorica Munteanu – locul 23.

Succes cu diferenţă uriaşă la tripusalt
La tripusalt, Georgiana Timu a câştigat mai categoric, cu o săritură ce a măsurat 11,76 metri. A doua clasată, Diana Sârbu (Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti), a avut un salt ce a măsurat cu un metru mai puţin, 10,76 metri, iar ocupanta locului 3 a fost Maria Burcea (Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti), cu un rezultat de 10,71 metri. Alte patru sportive de la CNS Cetate Deva au participat la această probă, Andreea Gifu ocupând locul 8, Maria Madrea locul 11, Emily Mihuţ locul 12 iar Viorica Munteanu nu a fost clasată, pentru că nu a avut nici o încercare reuşită.

Alte două hunedorence, aproape de podium
În cadrul aceluiaşi concurs, sportiva Cezara Bucur, de la CSŞ Hunedoara, a ocupat locul 4 în finala probei de 60 de metri liber iar Mihaela Ioani, de la CNS Cetate Deva, s-a clasat pe locul 5 la 1.500 de metri. Finala campionatului naţional de atletism pentru juniori III se va desfăşura în 18-19 martie, la Bucureşti. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Laboratorul de analize medicale al spitalului din Hunedoara a fost reacreditat

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Municipal „Dr. A. Simionescu“ Hunedoara a beneficiat de o reînnoire a acreditării RENAR,...

Brad: „Le chateu de mon frere”, din nou, ca în vremurile bune

După ani şi ani de intervenţie, gara din Brad a intrat în reabilitare. Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu (medalion), are,...

Din nou, probleme pe drumul către Sarmizegetusa Regia

Chiar de dinainte de a fi dat în folosinţă, DJ 705A, care duce către Sarmizegetusa Regia, a avut probleme. Iar...

Închide