Aţi văzut-o?

7 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

În data de 04.05.2020, poliţiştii Postului de Poliţie Vorţa au fost sesizaţi de un bărbat de 47 de ani, din comuna Vorţa, cu privire la faptul că, în noaptea din 02/03.05.2020, soţia sa, Valeria Iuliana Ivan, de 34 de ani (foto), a plecat de la domiciliul conjugal şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60-1,65 m, constituţie normală, ochi căprui, păr roşcat, faţă ovală, buze normale, ten închis, avea o cicatrice la nivelul obrazului (nu se cunosc elementele de îmbrăcăminte de la momentul plecării acesteia).
În urma sesizării, poliţiştii au demarat de îndată o serie de activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării femeii, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmăririi naţionale.
Poliţiştii continuă activităţile necesare depistării celei în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rănit după ce a lovit cu maşina un stâlp

Un bărbat de 47 ani, din municipiul Hunedoara, a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe DN7,...

A dat peste 40 de mii de lei pe un lingou de aur… fals

Un devean de 52 de ani a crezut că face afacerea vieţii, însă a sfârşit păcălit. A căzut în plasa...

Nu mai puţin de 27 de „războinici”, cercetaţi penal

Scandalagiii din cartierul hunedorean Micro 6 sunt cercetaţi pentru infracţiunile de ultraj, distrugere şi tulburarea liniştii publice. Pentru faptele comise...

Închide