Atenţie, părinţi: locurile de joacă rămân închise

18 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Deoarece în unele parcuri din Deva a fost rupt marcajul ce indica accesul interzis la locurile de joacă, reprezentanţii Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (S.P.Î.G.M) fac apel la respectarea măsurilor de prevenţie impuse de episodul pandemic şi dictate prin cadrul legislativ.

„Pericolul de infectare încă există, iar locurile de joacă din municipiu nu sunt funcţionale la ora actuală. Jucându-se unul lângă altul, copiii nu sunt în siguranţă, deci trebuie să-i protejăm, în continuare. Nu îmi doresc să aflu că tocmai părinţii sau bunicii nu sunt responsabili. Apelăm la înţelegere din partea populaţiei. Vă dorim multă sănătate şi haideţi să conştientizăm cu toţii gravitatea generată de acest virus care încă circulă printre noi“, a îndemnat Irinel Faur, directorul S.P.Î.G.M.
Potrivit acestuia, cel mai probabil de la 1 Iunie, dacă totul decurge în limitele normalului, iar cifrele îmbolnăvirilor noi nu o iau razna, locurile de joacă se vor redeschide. Cât priveşte Telecabina şi Complexul Aqualand, ele nu sunt active, în schimb, cetatea a fost pusă la dispoziţia iubitorilor de natură. Mai trebuie amintit că se pot transmite instituţiei sugestii, propuneri sau opinii, la nr. de telefon 0254-233.588 (inclusiv în perioada weekend-ului) sau 0744-354.828 (persoană de contact Ovidiu Oltean).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Uricani, pandemia a schimbat priorităţile bugetare

Iniţial, în 7 mai, administraţia publică din Uricani a hotărât alocarea sumei de 50.000 de lei pentru achiziţionarea unor tablete...

Grădina Zoo din municipiul Hunedoara şi-a redeschis porţile

Astăzi, marţi, 19 mai, Grădina Zoologică Hunedoara îşi redeschide porţile pentru public. Locul de joacă din incinta grădinii zoologice rămâne...

Căutat de poliţiştii hunedoreni, prins la frontieră

Un bărbat de 37 de ani, din judeţul Bihor, a încercat să treacă graniţa sperând că va înşela atenţia poliţiştilor...

Închide