Atât de aproape de medalia de bronz!

Gimnastul Gabriel Burtănete a ocupat locul patru în finala de la sărituri din cadrul Cupei Mondiale de seniori de la Koper, Slovenia. Doar 0,05 puncte a fost ecartul între medalia de bronz și locul ocupat de gimnastul nostru, campion mondial și european de juniori. Însă, el a plătit tribut dificultății mai mici a celor două sărituri (ambele din 5.2) și chiar dacă a primit peste 9 la execuție, media de 14.375 a fost insuficientă pentru a urca pe podium, în premieră, la seniori.

Gimnastică aerobică
Gimnasta Antonia Duță, clasată pe locul șase în finala de la bârnă a confirmat faptul că poate mai mult decât a demons­trat până acum la senioare, dar în același timp trebuie să fie conștientă că mai are mult de lucru în antrenamente. Ea este o posibilă com­po­nentă a delegației Ro­mâ­niei pentru Cam­pio­natele Mondiale in­di­viduale din luna oc­tombrie (18-24 octom­brie) care se vor des­fășura la la Kita­kyushu,în Japonia.
În cadrul ședinței online a Comitetului Exe­cutiv al Federației Internaționale de Gim­nastică (FIG) au fost luate mai multe de­cizii privind alocarea competițiilor interna­țio­nale pentru anul 2022, programul orga­nizării cursurilor pentru arbitrii interna­țio­nali și a modificărilor de dată pentru unele evenimente viitoare.
Astfel, în perioada 17-19 septembrie, la Pesaro (Italia) se vor desfășura întrecerile Campionatelor Europene de Gimnastică Aerobică și apoi întrecerile europene pen­tru juniori, la care România va participa cu o delegație numeroasă și se va lupta pentru medalii.
S-a stabilit și data celui de-al treilea Con­gres al FIG, 5-7 noiembrie în Antalya.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.