Atacau şi băteau femei în vârstă ca să le fure cerceii din urechi. Banda celor trei tâlhăriţe

17 martie 2015 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Oana Mihnea la-furat-de-cercei-copy

Trei minore din municipiul Hunedoara au ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce au apelat de mai multe ori la violenţă ca să pună mâna pe obiecte de valoare.
Două dintre minore, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, au fost depistate de oamenii legii chiar în toiul acţiunii. Acestea au urmărit minute în şir o femeie de 80 de ani până a ajuns în scara blocului. Acolo, adolescentele au început să o lovească pe bătrână şi i-au smuls cerceii din urechi. Fără să mai poată cumva să se sustragă de la răspundere, au ajuns la sediul Poliţiei, unde au mai apărut şi alte surprize. Cercetările au arătat că tot ele, împreună cu o altă tânără de 18 ani, au mai recurs la astfel de fapte. În perioada 6.03-16.03 a.c., fetele au mai tâlhărit cinci femei în vârstă de peste 70 de ani, profitând de faptul că nu se pot apăra. Mergând pe aceeaşi metodă, agresiunile aveau loc în stradă sau în scări de bloc, iar victimele erau lăsate fără cerceii de aur din urechi. După ce obţineau ce şi-au propus, hunedorencele vindeau sau amanetau bijuteriile, iar banii îi foloseau în scopuri personale.
Pe numele lor s-a deschis un dosar penal pentru tâlhărie şi vor ajunge în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Oncea Grigore spune:

    VREI SA CASTIGI BANI DE PE NET SI NU STII CUM ? IATA O METODA NOUA SI DE VIITOR ! DOMENIUL DE ACTIVITATE ESTE IN PUBLICITATE CARTI , fiind vizata in viitor piata americana. Cautam persoane SERIOASE , dornice de a munci din confortul casei cand si cum doresc . Va trimitem CURS COMPLET si CONTRACT LEGAL . Castigul minim este de 300 euro lunar , pentru o munca de 2-3 ore zilnice de munca . Suntem la inceput de drum , asa ca aveti numai de castigat . Pentru informatii va rog trimiteti textul FRANCIZA la adresa de e-mail
    [email protected]

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simota a cerut amânarea judecăţii

Ieri, la Curtea de Apel Alba Iulia a avut un nou termen procesul în care Alin Simota este judecat pentru...

Câine scos dintr-un puţ minier de salvamontişti

Ieri, o echipă a Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara a intervenit pentru salvarea unui câine, căzut duminică într-un puţ de...

Salvată din mijlocul flăcărilor

O femeie în vârstă de 80 de ani a suferit arsuri pe circa 40 la sută din suprafaţa corpului şi...

Închide