Atacaţi cu cuţitul în propria locuinţă

Un scandal de proporţii iscat între două clanuri s-a sfârşit la spital pentru doi dintre combatanţi, iar pentru alţi trei după gratii. Pentru a calma spiritele a fost nevoie de intervenţie echipei de luptători a IPJ.
Poliţiştii din Orăştie au fost alertaţi că într-un bloc de locuinţe din satul Pricaz, comuna Turdaş, a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane. ”Poliţiştii sosiţi la faţa locului au identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Turdaş, care a declarat faptul că trei bărbaţi au pă­truns în apartamentul în care acesta locu­ieşte, i-au pulverizat in faţă spray iritant-lacri­mo­gen, apoi unul dintre cei trei bărbaţi, în vârstă de 42 de ani, aflat sub influenţa bău­tu­rilor alcoolice, l-a lovit pe el şi pe alti doi dintre locatarii respectivului apartament, doi băr­baţi, în vârstă de 41 şi 47 de ani. Două dintre victime, care prezentau urme ale unei agre­siuni prin tăiere, au fost transportate la UPU Orăştie, în vederea acordării de îngrijiri me­dicale. Cei trei prezumtivi autori ai agre­siunii, un bărbat în vârstă de 42 de ani şi alţi doi, în vârstă de 32 şi de 30 de ani, au fost iden­tificaţi de poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei, pentru audieri”, a informat IPJ Hunedoara.
Ulterior cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi duşi în arestul IPJ. Poliţiştii îi cercetează pentru infracţiunile de loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distru­gere. Procurorii Parchetului de pe lângă Jude­că­toria Orăştie vor decide dacă indivizii tre­buie reţinuţi pe durata cercetărilor. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare