Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

 

Cotidianul nostru a lansat o nouă rubrică pentru cititorii care sunt interesaţi de predicţiile astrale. Este vorba de o rubrică interactivă, menită să vină în ajutorul celor care vor să ştie ce le rezervă viitorul, potrivit configuraţiei astrelor într-un moment sau altul.
Ca urmare, cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele, sunt rugaţi să completeze talonul din ziar, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele următoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt. Vă urăm succes!

 

Traian Gustav Iosif, 24.05.1955, ora 02:00, Deva, Gemeni cu ascendentul în Peşti: Sunteţi o persoană inteligentă, flexibilă şi adaptabilă. Preocupările dumneavoastră au de-a face cu deplasările, comunicarea, informarea, posibil şi cu scrisul. Sunteţi un om care manifestă o alertă abilitate şi mobilitate mentală, fiind recunoscut pentru intelectul ascuţit. Din păcate, din cauza timidităţii, sau unui alt factor asemănător, doriţi să lăsaţi impresia unui om banal, uneori neajutorat. Situaţia financiară este una decentă, beneficiind constant de câştiguri rezonabile. Să aveţi totuşi mare grijă, ca niciodată să nu mizaţi pe câştiguri speculative, incluzând aici şi jocurile de noroc, pentru a nu ajunge într-o situaţie greu de urnit. Familia, căsnicia şi copiii reprezintă domenii mai dificile. Veţi avea o viaţă longevivă.

Paraschiva, 17.10.1957, Cîrtişoara, nativă Balanţă: Aveţi un spirit amiabil şi conciliator, dorind să stabiliţi un mediu pozitiv de conlucrare şi cooperare cu cei din jur. Astfel, dumneavoastră vă asumaţi rolul de liant, între indivizi de diferite tipologii umane. Aveţi un rafinat bun gust şi foarte probabil, pe parcursul întregii vieţi, aţi căutat să vă îngrijiţi atent de înfăţişarea dumneavoastră, fiind deosebit de preocupată de impresia pe care o lăsaţi celorlalţi. Ca şi aspect fizic, potrivit configuraţiilor astrale, probabil întotdeauna aţi fost relativ slăbuţă şi cu o înălţime peste medie pentru o femeie. Trebuie să învăţaţi să vă manifestaţi mai liber sentimentele, fără constrângeri şi rezerve. Probabil vă atrag bărbaţii aspectuoşi, calmi, care să vă provoace şi intelectual.

Florin, 18.05.1984, ora 04:00, Deva, Taur cu ascendentul în Berbec: Personalitatea dumneavoastră debordează de energie, vivacitate, entuziasm, dar şi de pragmatism, fiind un om cu picioarele pe pământ. Aveţi o viaţă activă, o constituţie atletică, datorată probabil preocupărilor sportive. Este posibil ca şi calviţia să se manifeste de la o vârstă mai timpurie. Graţie eforturilor proprii, intense şi susţinute, vă veţi construi o situaţie financiară onorabilă. Aveţi totuşi grijă să nu vă îndatoraţi prea mult, sau să cheltuiţi prea mult pentru lucruri inutile, din snobism. Sunteţi predispus să cheltuiţi bani grei cu sau pentru femei, aşadar, o doză de precauţie financiară nu v-ar strica. Să fiţi atent şi prevăzător în viaţă la accidente şi incidente. Cariera este deosebit de favorabilă şi benefică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Centenarul din Buceş

E mare lucru să ajungi să sărbătoreşti 100 de ani de viaţă. Marţi, Nicolae Precup (foto), născut în satul Stănija,...

Pensionarii – duşmanii de moarte ai băsismului

Priveam cu stupefacţie cum pe un post de televiziune a fost mediatizat cazul unei bătrâne care, după o viaţă de...

Au venit banii pentru fermieri

Pentru prima dată de când funcţionează, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Hunedoara a plătit fermierii cu o...

Închide