Astrogramele MESAGERUL

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din această pagină, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare ale ziarului, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt în această pagină. Vă urăm succes!

Alexandra, 22.02.1990, orele 14:20, Deva, Peşti cu ascendentul în Rac: Aveţi o personalitate sentimentală. Receptivitatea emoţională este extrem de clar conturată, şi astfel dumneavoastră asimilaţi cu o spontaneitate lejeră starea de spirit a persoanelor din proximitate, manifestând optimism şi încredere de sine atunci când vă aflaţi într-un mediu prietenos, şi pesimism şi deprimare atunci când vă găsiţi într-un mediu ostil. Sunteţi genul de persoană pentru care părerea celorlalţi despre dvs. contează foarte mult. Aveţi grijă la probleme de sănătate legate de boli rare sau ciudate. Când vine vorba de căsnicie, veţi evidenţia pragmatism şi maturitate. Compatibilă relaţional cu nativii Capricorn, Scorpion, şi nativii din primele jumătăţi ale Săgetătorului şi Vărsătorului.

Gheorghe, 17.08.1987, orele 23:00, Hunedoara, Leu cu ascendentul în Taur: Tema dumneavoastră astrală este una extrem de benefică. Sunteţi un om binecuvântat de soartă, care impresionează datorită înţelepciunii native, spiritului de învingător, demnităţii şi integrităţii personale, strălucirii aparte în societate, aspectului fizic şi splendorii caracterului. Aveţi deci o personalitate grozavă, fiind sincer şi generos în manifestări. Foarte important, beneficiaţi şi de o doză considerabilă de noroc, dar şi de viziune. Creativ şi încrezător în propriile forţe, proiectaţi o debordanţă a spiritului. Din păcate, situaţia financiară reprezintă un domeniu mai modest. În dragoste manifestaţi cele mai înalte calităţi. Compatibil cu nativele Leu, Scorpion şi din prima jumătate a Fecioarei.

Elena, 09.05.1991, orele 18:30, Hunedoara, Taur cu ascendentul în Balanţă: Iată o fire venusiană, a cărei existenţă este consacrată plăcerilor, poftelor şi celebrării vieţii. Foarte probabil aveţi un aspect fizic plăcut, chiar seducător, deţinând un simţ estetic rafinat. Aveţi o imaginaţie ludică. Apreciaţi intens valorile materiale, şi sunteţi abilă în a vă construi o situaţie financiară, însă uneori sunteţi de-a dreptul distructivă când vine vorba de bani şi alte valori. Fertilitatea este în ordine, fiind foarte probabil să aveţi mai mulţi copii. Se manifestă un conflict puternic între viaţa profesională şi cea familială, probabil învingând profesia. Se prea poate ca persoana iubită, sau soţul, să fie din străinătate, ori să fie un om foarte religios sau educat. Vă veţi potrivi cu nativii Peşti, Rac, Taur sau de la sfârşitul Berbecului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.