Asociaţia Judeţeană de Fotbal organizează întâlniri cu membrii afiliaţi

9 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a comunicat că organizează, în perioada 15 ianuarie -15 februarie 2019, întâlniri ale conducerii AJF cu reprezentanţii cluburilor afiliate.

Aceste întâlniri au ca scop informarea membrilor afiliaţi privind activitatea desfăşurată de AJF şi îmbunătăţirea activităţii fotbalistice la nivel judeţean. Datele şi locaţiile de desfăşurare vor fi anunţate ulterior.
În vederea eficientizării discuţiilor şi dezbaterii problemelor cu care se confruntă fiecare categorie competiţională, ele vor fi organizate separat, pe fiecare eşalon competiţional.
De asemenea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara organizează în două centre acţiuni de perfecţionare a antrenorilor, astăzi, 10 ianuarie 2019 cu începere de la ora 17:00, la Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva şi miercuri, 16 ianuarie 2019, ora 17:00, la Haţeg.
Tema cursului cuprinde: Mijloace de pregătire fizică prin jocuri pentru toate categoriile de vârstă, concepte structurare program antrenament/joc + Planificare – cu scopul de a sprijini activitatea antrenorului în această perioadă. Influenţa coaching-ului în formarea jucătorului (orientări si concepte privind modalităţi eficiente de comunicare şi abordare în antrenament şi joc). Cursul de perfecţionare este gratuit. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mai mulţi salvatori montani pe perioada vacanţei

Salvamontiştii vor rămâne cu efective sporite, zilnic, de serviciu pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă până la finalul...

Râu de Mori: taxe nemajorate în 2019

Administraţia comunei Râu de Mori nu majorează taxele şi impozitele locale pentru anul 2019, ele fiind doar actualizate la rata...

Eminesciana, omagiu poetului naţional la Deva

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, omagiază şi în acest an, în care se împlinesc 130...

Închide