„Arta adulterului” se joacă la Deva

07 Afis teatruMagdalena Şerban

„Arta Adulterului”, cea mai nouă producţie a Teatrului de Artă din Deva, este o adaptare după Pierre Chesnot, în regia şi scenografia lui Marius Oltean. Jean Francois, personajul principal, e interpretat de Mihai Panaitescu, care joacă alături de Andreea Pascu, Roxana Olşanschi, Isabela Haşa, Mihai Feier, Cristina Lazăr, Daniel Dobruţchi, Eugen Moraru şi Delie Leontin. Piesa urmează să fie pusă în scenă în 20 februarie, începând cu ora 19:00, iar biletele se pot achiziţiona de la agenţia teatrală.

Premiera lunii, pe scurt
Publicul iubitor de comedie va avea ocazia să urmărească o reprezentaţie spumoasă, despre relaţiile de cuplu, minciunile şi trădările făcute nu numai din nevoie, ci şi din obişnuinţă, din dorinţa de a fi la modă. Preţ de 10 ani, Jean-Francois Moncey îşi minte soţia că este îndrăgostit de munca lui care se desfăşoară la o pensiune de pe Riviera Franceză, de fapt el petrecându-şi timpul alături de amanta sa, Magali, care deţine o vilă superbă în Sud. Soţia lui Jean-Francois decide la un moment dat să-şi petreacă weekend-ul împreună cu soţul său şi îl anunţă telefonic că va sosi la pensiune în circa o oră. De atunci, totul devine haos, vila ajunge pensiune, iar Magali se transformă în recepţioneră. Regizorul Marius Oltean reuşeşte, cu mult talent, să pună în scenă acest best seller care s-a bucurat de un enorm succes pe întreg mapamondul, spectatorii având prilejul să guste din comedia situaţiilor, a limbajului şi a tot ceea ce înseamnă complexitatea unui personaj.

Vă puteţi abona
Trebuie amintit că pasionaţii de teatru au ocazia să se aboneze la prestaţiile artistice care vor rula pe parcursul întregului an. Preţul unui abonament care să includă doar premierele este de 120 de lei, iar unul pentru toate reprezentaţiile din 2015 este de 150 de lei. Tariful unui bilet la premierele teatrale va fi de 30 de lei pentru adulţi şi de 15 lei pentru elevi, pensionari sau studenţi. Fără abonament asumat, la un spectacol normal, biletul va costa 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei, cu reducere. Totodată, persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit la spectacole, cu condiţia să-şi rezerve loc la Agenţia Teatrală cu minimum 24 de ore înainte de începerea reprezentaţiei, iar cei care doresc să cunoască mai îndeaproape tot ceea ce înseamnă instituţia teatrală deveană, o pot vizita în grupuri organizate, tariful de intrare, în acest caz fiind de 5 lei de persoană.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 17.02.2015

Dan Daniel, secretarul Consiliului Judeţean Hunedoara Pentru că împotriva lui s-a pus în mişcare acţiunea penală, fiind acuzat de abuz

Bulina albă, 17.02.2015

Carmen Hărău, deputat de Hunedoara Pentru că se străduieşte cu toate forţele să rezolve câteva probleme definitorii pentru dezvoltarea judeţului

Gura lumii, 17.02.2015

Vorbesc cârcotaşii că un primar de comună face cam des drumul către municipiul reşedinţă de judeţ. Zvonerii au aflat că

Închide