Arme deţinute ilegal, găsite în casa unui devean

4 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

      Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor I.P.J. Arad, au făcut două percheziţii domiciliare, una în Deva, iar cealaltă în comuna Petriş, judeţul Arad, la proprietăţile unui bărbat din Deva.
Deşi are 73 de ani, bărbatul s-ar fi ocupat cu braconajul şi şi-a făcut rost de mai multe arme în acest scop. Poliţiştii au ridicat o armă de vânătoare cu glonţ, o armă de vânătoare cu cocoş exterior, fără marcă şi fără serie şi o armă de tir cu aer comprimat, dar şi muniţia aferentă (25 de cartuşe de vânătoare şi 249 de alice din plumb – muniţie pentru arma de tir cu aer comprimat), precum şi alte elemente componente pentru confecţionat arme şi muniţie pentru arme letale şi neletale, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili de unde şi-a procurat suspectul armele şi muniţia, dar şi când şi de câte ori au fost folosite la braconaj cinegetic în pădurile din proximitatea comunei arădene. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tâlharul de pe autostradă, suspectat că a mai făcut şi alte victime

Poliţiştii hunedoreni au prins un tânăr de 27 de ani, din Argeş, care jefuise un cetăţean bulgar pe autostrada A1.

Tragedie pe drumul din Sibişel. Un mort şi trei răniţi în accidentul rutier

O fată de 18 ani, un alt tânăr de 18 ani şi un minor de 15 ani au fost răniţi...

Propuneri pentru salvarea Asociaţiei pentru Ocrotirea Animaleor fără Stăpân

Medicul veterinar Adrian Cioran, şeful Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Serviciul Judeţean pentru Ocrotirea Animalelor fără Stăpân (SJOAFS), a declarat că...

Închide