Arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat amicul

19 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Tânărul de 22 de ani, din Petroşani, care şi-a tranşat o dispută cu cuţitul, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara îl cercetează pentru tentativă de omor.

Robert Cismă a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, iar magistraţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au cerut şi obţinut un mandat de arestare pentru 30 de zile. Tânărul este recidivist şi a cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi să fie plasat în arest la domiciliu pe durata cercetărilor, solicitare care i-a fost respinsă. Soluţia Tribunalului Hunedoara poate fi contestată de suspect.
Potrivit primelor date din anchetă, Cismă şi-a chemat un amic la el, un bărbat de 31 de ani, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică au băut împreună până spre dimineaţă. După ce s-a terminat băutura, între cei doi a izbucnit o ceartă. Supărat, tânărul de 22 de ani a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a lovit invitatul în abdomen, în zona ficatului, ca mai apoi să-i spună soţiei ce a făcut. Femeia a sunat imediat la numărul de urgenţă, iar un echipaj de poliţie l-a găsit pe bărbatul înjunghiat plin de sânge şi l-a dus la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde a fost operat de urgenţă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Recidivistul în infracţiuni auto, condamnat, dar cu suspendare

Individul a scăpat de puşcărie după ce instanţa de judecată a decis să-i suspende pedeapsa. A mai fost închis după...

Expoziţia „Culoare şi Sacralitate” la Muzeul din Orăştie

Secţia de Etnografie şi Artă Populară Orăştie, din cadrul Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara,...

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Doamna Carmen Hărău, administraţia publică nu este firma dumneavoastră de salubrizare

Doamnei Carmen Hărău i se pare ”greu dar foarte onorant” să lupte acum ”pe frontul anti-PSD!”.

Închide