Arestat după ce şi-a terorizat tatăl

„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată că la o adresă din municipiul Hune­doara un bărbat în vârstă de 67 de ani are discuţii în contradictoriu cu fiul său, în vârstă de 32 de ani.
Hunedoreanul în vârstă de 67 de ani le-a declarat poliţiştii care s-au deplasat la faţa lo­cului faptul că este în conflict cu fiul său, care a venit la uşa locuinţei sale şi a lovit-o cu un corp dur, îndoind-o în mai mul­te locuri şi i-a adresat injurii”, informează IPJ Hunedoara.
O zi mai târziu, după ce Judecătoria Hune­doara emitea un ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni împotriva agreso­rului, acesta s-a înfuriat peste măsură şi a descins iarăşi la locuinţa bătrânului în­cer­când să intre peste el în casă.
De această dată poliţiştii l-au reţinut pe individ pentru 24 de ore. Magistraţii Judecătoriei Hune­doara au dispus ares­tarea preventivă, pe o durată de 30
de zile, a bărbatului. Alex­andru-Marian Achim va fi cercetat pentru încălcarea ori­căreia dintre măsurile dis­puse prin or­di­nul de protecţie, ameninţare şi distrugere. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare