Arestat după ce a dat foc unui autoturism

S-a întâmplat în municipiul Brad, în văzul lumii, iar individul a fost reţinut şi arestat preventiv. Înainte de a-i incendia maşina, suspectul o bătuse pe victimă, iar acum a vrut să se răzbune pentru că a depus plângere.
„Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Brad că un bărbat i-a incendiat autoturismul, aflat în parcarea blocului. La faţa locului s-a deplasat patrula de inter­venţie din cadrul Poliţiei Municipiului Brad, care a constatat că autoturismul a fost incen­diat cu ulei de gătit (luând foc vopseaua de pe capota autoturismului), incendiul fiind stins de un echipaj al I.S.U. Hunedoara. Cel bă­nuit de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 34 de ani, care se afla în stare de ebrie­tate, a fost condus la sediul Poliţiei şi reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere”, a informat IPJ Hunedoara.
Acuzatul, Andrei Popa, este cercetat penal, în stare de arest preventiv, pentru distrugere, lo­vire sau alte violenţe şi ameninţare. Băr­batul le-a cerut judecătorilor să fie cercetat sub arest la domiciliu sau control judiciar, dar cererea sa a fost respinsă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.