ActualitateFlash

ArcelorMittal a donat o ambulanţă spitalului din Hunedoara

Sorina Popa

Ieri, cu ocazia Zilei Mondiale a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, Societatea ArcelorMittal Hunedoara a donat spitalului din municipiu o ambulanţă, în valoare de 200.000 de euro, dotată complet cu cele mai moderne echipamente medicale.

Accidentele în muncă s-au redus

„Pentru noi, cel mai important capital sunt oamenii. De aceea, trebuie să avem grijă de sănătatea şi securitatea fiecărui angajat. Iar ţinta numărul unu a companiei este aceea de a nu se produce nici un accident de muncă. Am reuşit să înregistrăm mai mult de un an, ca perioadă de timp, între două accidente de muncă. Este cea mai bună performanţă, din acest punct de vedere, realizată în istoria siderurgiei hunedorene”, a afirmat Remus Păţan, directorul general al ArcelorMittal Hunedoara.

Laminorul de europrofile, la sfârşitul lui 2011

Cu această ocazie, la Hunedoara, a fost prezent şi Jean Peters, responsabilul din Luxembourg pentru modernizarea laminorului care se construieşte la combinatul din Hunedoara.

În prezent, la ArcelorMittal Hunedoara lucrează 696 de persoane. Construcţia laminorului de europrofile de la combinat va începe luna viitoare, investiţia ridicându-se la 46 de milioane de euro. Se apreciază că noul laminor va fi pus în funcţiune la sfârşitul anului 2011.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura