Arcașii de la SCM Deva – Minerul Aninoasa merg în Croația

Întrecerile Campionatului Național de tir cu arcul,proba field, s-au desfășurat pe Baza sportivă Anena de la Aninoașa cu participarea a peste 50 de sportivi repre­zentând toate cluburile cu secții de per­formanță la această disciplină sportivă. Printre cei care s-au aflat în competiție au fost și arcașii de la SCM Deva- Minerul Aninoasa.

Și-au atins obiectivele
Concursul de la Aninoasa, cu două sesiuni, una pe distanțe de tragere necunoscute și una cu distanțe de tragere cunoscute, s-a desfășurat în pădurea din jurul complexului Anena, pe un traseu unde au fost montate 12 panouri de tragere.
Arcașii legitimați la SCM Deva-Minerul Aninoasa au dominat ca de fiecare dată competiția reușind să aducă la palmaresul personal sau al cluburilor pe care le-au reprezentat noi medalii. Medalii de aur au cucerit la această ediție Beatrice Mikloș – categoria olimpic junioare, Mario Țîmpu – categoria olimpic juniori, Luis Balaci – categoria compound juniori, Alexandru Rădoi – categoria compound seniori și Dacian Ranca – categoria barebow seniori.
Juniorul Moreh Tamaș a ocupat locul al treilea și a cucerit medalia de bronz la arc olimpic iar colegul lui, Mirel Judea s-a clasat pe locul IV la compound juniori.
Beatrice Mikloș și Mario Țîmpu și-au atins obiectivul și în urma rezultatelor obținute la aceste întreceri s-au calificat la ediția din acest a Campionatului European de tir cu arcul, proba field, competiție care se va desfășura în Croația.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.