Aqualand rămâne în topul preferinţelor

14 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Luat cu asalt, Complexul Aqualand din Deva a avut activitate intensă de sărbători. Acum s-a trecut la orarul normal, iar lumea continuă să vină şi din alte judeţe precum Alba sau Sibiu, bucurându-se cu precădere de zilele libere de weekend.

„Am înregistrat peste 6.000 de persoane în intervalul 24 decembrie 2019 – 7 ianuarie 2020, evenimentul organizat de noi, Spuma Party, aducându-ne un aflux considerabil de clienţi. Dacă programul complexului acvatic a fost unul special, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, de curând s-a trecut la orarul normal. Mai exact, complexul e funcţional luni: între orele 14:00 şi 22:00, de marţi până vineri: între orele 09:00 şi 22:00, iar sâmbătă şi duminică între orele 10:00 şi 22:00. Punem la dispoziţia celor interesaţi şapte bazine de înot de diferite dimensiuni şi adâncimi, instalaţie de generat valuri, dar şi spaţiu de relaxare, spaţiu cu şezlonguri şi pardoseală încălzită, saună, grotă salină, tobogane etc. Vreau să amintesc faptul că se poate face un tur virtual al locaţiei, site-ul nostru oferind posibilitatea unor cadre în format 3D, pentru o mai bună cunoaştere. Astfel, se va accesa https://my.matterport.com/show/?m=Mvy5tyxbB8w&fbclid=IwAR25i49KdGAGYLcolhtFlAL33m1ZQatKK5k1m0xORWuVg3hc-C179XPmKfQ“, a spus Irinel Faur, directorul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală.
Mai trebuie precizat că au reînceput cursurile de înot, orele ţinându-se după-masa, contra-cost, ele fiind efectuate de către personal calificat. De asemenea, şi în acest an se va continua abordarea petrecerilor tematice, în februarie urmând să se contureze una dedicată iubirii. Legat de posibile investiţii, se aşteaptă alocările bugetare pentru a se putea pune la bătaie un plan concret.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La concursul „Citeşti şi câştigi” se întrec „Cei mai buni dintre cei buni”

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara -Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara şi al Complexului Deva Mall, şi în parteneriat cu...

Anunt Finante 2

Fotbalişti juniori din judeţ transferaţi… la mai bine

Juniorul Rareş Tomşa (ACS MF Hunedoara) şi Silviu Drîngă (ACS Viitorul Teliuc), au încheiat o importantă etapă din viaţa lor...

Închide