Aproape 500 de jandarmi hunedoreni s-au aflat la datorie în perioada sărbătorilor

3 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Năstase

Pe timpul manifestaţiilor prilejuite de sărbătorile de iarnă, jandarmii hunedoreni au fost prezenţi în locurile publice pentru a oferi cetăţenilor judeţului un climat de linişte şi siguranţă.
Astfel, în perioada 22 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, peste 170 de jandarmi au asigurat ordinea publică la 64 de manifestaţii cultural-artistice şi religioase, care s-au organizat în spaţiul public. Prin activitatea desfăşurată de jandarmi, alături de reprezentanţii celorlalte instituţii cu atribuţii, pe timpul desfăşurării acestor manifestaţii nu s-au înregistrat evenimente deosebite. Totodată, în această perioadă, caracterizată de un aflux mare de turişti, peste 320 de jandarmi montani au acţionat în staţiunile montane din judeţ, precum şi pe traseele adiacente acestora, pentru menţinerea unui climat de linişte.
În perioada 22 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, jandarmii hunedoreni au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.750 lei, pentru diverse fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice sau pentru exploatarea neconformă a pârtiilor şi traseelor de schi pentru agrement.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noul ministru al Energiei va fi informat despre ce se întâmplă la CEH

Liderul Sindicatului “Noroc Bun”, Adrian Jurca (foto), a declarat, ieri, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că speră că noul ministru al Energiei...

Cum arată noul guvern PSD-ALDE

Ieri, după negocierile dintre PSD şi ALDE, s-a reuşit să se formeze un nou guvern, care va fi propus pentru...

Bulina neagră, 4.01.2017

Alin Simota, afacerist din Valea Jiului Pentru că este cercetat de către DNA - Serviciul Teritorial Bacău într-un nou dosar...

Închide