Aproape 150 de angajări la Bursa locurilor de muncă

04 Bursa locurilor de munca (14)Aproape 150 de hunedoreni au fost angajaţi la prima Bursă a locurilor de muncă organizată în acest an. Potrivit lui Vasile Iorgovan, directorul executiv al AJOFM Hunedoara, pentru a participa la Bursă, au fost contactaţi 201 angajatori, însă efectiv s-au prezentat numai 59. Oferta locurilor de muncă a numărat 382 de posturi, cele mai multe fiind disponibile în municipiul Deva – 79, urmat mai apoi de Lupeni – 54, Hunedoara – 47 şi Petroşani – 41. Dintre cei 939 de hunedoreni participanţi, 249 au fost selectaţi în vederea încadrării şi 149 au fost angajaţi pe loc. Printre persoanele care şi-au găsit un loc de muncă se numără şi 11 hunedoreni cu studii superioare. În urma acestei Burse, cele mai multe angajări au fost făcute la Hunedoara, Călan şi Deva. (L.Goangă)

2 comentarii la „Aproape 150 de angajări la Bursa locurilor de muncă

 • 3 martie 2014 la 10:35
  Permalink

  sincer ma intreb dvs., cand sceiti aceste lucruri in ziar nu verificati nimic. Unde sa se angajeze 47 de oamenii in Hunedoara cand in total au fost oferite maxim 13 locuri de munca
  secretara
  electrician
  operator statie betoane
  ceva cusatoare
  mincinosii aia de la BCR Asigurarii
  si cam atat
  nu le e rusine sa minta in halul asta

 • 3 martie 2014 la 10:51
  Permalink

  acum care minte voi sau Servus

  Aproape 150 de hunedoreni, dintre care 11 cu studii superioare, şi-au găsit un loc de muncă în urma primei burse din 2014. La evenimentul, organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara, în zece localităţi din judeţ, au participat aproape 950 de locuitori aflaţi în căutarea unei slujbe. La Bursa Locurilor de Muncă au fost oferite 382 de slujbe, cele mai multe în Deva, unde au fost şi cei mai mulţi participanţi. Cele mai multe angajări s-au făcut în municipiul Hunedoara, unde 32 de şomeri şi-au găsit o slujbă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare