ActualitateFlash

Aproape 100 de hunedoreni sunt dați în urmărire generală de Poliție

Adriana Năstase

Aproape 100 de hunedoreni sunt dați în urmărire generală, după ce s-au sustras de la executarea mandatului de arestare, au o condamnare la pușcărie. Sunt, așadar, 97 de persoane din județul nostru care sunt căutate de polițiști.

Delapidări, furturi, droguri

Astfel, o tânără din Hațeg, Elena Laura Olea (foto 1), figurează la persoane urmă­rite, deoarece se sustrage de la o con­dam­nare de mai bine de un an de închisoare pentru trafic de droguri.

Daniel Enache (foto 2), din Valea Jiului, are pe numele său un mandat de arestare, fiind condamnat la 4 ani de pușcărie pentru punerea în circulație de valori falsificate.

 

 

 

Cristian Vulpe (foto 3) este și el căutat, având un mandat de arestare pentru că are de făcut 2 ani de închisoare pentru furt.

Apoi, Doinel Tirănesc (foto 4), din munici­piul Orăștie, este dat în urmărire. Pe numele său, Judecatoria Hunedoara emițând un man­dat de arestare pentru infracțiunea de santaj. El a fost condamnat definitiv de Tribu­na­lul Hunedoara la 5 ani și 6 luni pentru trafic de dro­guri de mare risc. Omul mai are și o pe­deapsă cu închisoarea de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și camătă.

Carmen Crișan (foto 5), din Lupeni, a fost condamnată la 2 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare, aceasta sustrăgându-se executării pe­depsei. Mandatul a fost emis de Judecătoria Petroșani în anul 2019.
La nivelul țării sunt mii de persoane aflate în această situație, urmărite. La categoria Most Wanted sunt cei care au făcut crime și aici sunt mulți „clienți”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura