Politica si administratie

Aproape 100 de euro ca să-ți recuperezi mașina ridicată de Poliția Locală

Într-o singură săptămână, aprigii poli­țiști locali din Deva au aplicat 27 de sanc­țiuni pe Ordine și Liniște Publică, 84 la Circulația pe Drumurile Publice și 23 la Disciplina în Construcții.
Apoi, Centrul Monitorizare Video Trafic a preluat 51 de sesizări telefonice, a transmis spre soluționare altor instituții un număr de 19 sesizări și a efectuat un nu­măr de 59 de identificări în baza națională de date, în săptămâna trecută.
De asemenea, un număr de 16 auto­ve­hicule staționate neregulamentar au fost ri­dicate. Prețul pe care proprietarii ma­și­nilor parcate neregulamentar și ridicate trebuie să-l plătească, este de 400 de lei – costuri de ridicare, transport și depozitare, sau 200 de lei în cazul în care proprietarul ajunge la mașină înainte ca aceasta să fie ridicată. În plus, se maid ă o amendă de 290 de lei pentru oprire neregulamentară (mai puțin de 5 minute), sau o amendă de 580 de lei pentru staționare neregu­lamen­tară (mai mult de 5 minute).
Un număr de 7 autovehicule abandonate pe domeniul public au fost monitorizate și s-a emis somație pentru ridicarea lor de către proprietari, în termen de 10 zile. Procedura de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public durează 30 de zile de la data începerii monitorizării acestora.
Cetățenii pot sesiza orice aspect care ține de competența Poliției Locale în următoarele modalități:
– la numărul de telefon 0254/232777;
– prin aplicația Deva24 de pe site-ul pri­mă­riei – https://deva24.primariadeva.ro/;
– prin solicitare scrisă trimisă pe adresa de email poliț[email protected], sau la adresa poștală a Poliției Locale Deva, Str I.L.Caragiale, nr.6. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura