Aplicaţia săptămânii: Google Earth

23 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Info IT

Sebastian Mezei

Proiectul Google Earth, dezvoltat de mulţi ani de compania Google, a fost trecut o perioadă mare de timp pe linie moartă, părând că reprezentanţii companiei nu mai doresc dezvoltarea acestuia.
Însă, de curând, a fost lansată o versiune nouă şi îmbunătăţită a acestei aplicaţii, astfel încât este de aşteptat să apară şi versiuni noi pentru dispozitivele mobile.
Cu ajutorul aplicaţiei puteţi să călătoriţi virtual oriunde în lume prin intermediul hărţilor cartografiate de companie de-a lungul pământului. Trecerea din modulul hartă în street view se face foarte simplu, prin tragerea iconiţei peste poziţia care vă interesează pe hartă.
Aplicaţia pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS poate fi descărcată de la adresa:
https://appsto.re/ro/rffGr.i

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Iconostas nou la biserica greco-catolică din Rapoltu Mare „Sfântul Gheorghe”

Parohia Greco-Catolică Rapoltu Mare a sărbătorit ieri Hramul Bisericii „Sfântul Gheorghe” din localitate, ocazie cu care a fost sfinţit noul...

Medalii pentru elevii de la Colegiul Decebal

Elevii de la Colegiul Naţional Decebal din Deva confirmă buna pregătire prin noi performanţe. Astfel, la Etapa Naţională a Olimpiadei...

„Veteranii“ au adus medaliile de aur pentru ţara noastră

Singurele medalii pentru gimnastica românească la campionatele Europene de la Cluj-Napoca au venit în finalele pe aparate.

Închide