Aplicarea noii organigrame a Consiliului Judeţean, blocată în instanţă

5 martie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Răsturnare de situaţie în ceea ce priveşte noua organigramă a Consiliului Judeţean, votată de toţi aleşii judeţeni. Directoarea tehnică a instituţiei, Carmen Guran, a atacat în contencios administrativ dispoziţia de schimbare din funcţie şi hotărârea prin care s-a votat noua organigramă.

Există avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici
Daniel Dan, secretarul judeţului, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că magistraţi de la Tribunalul Hunedoara au judecat în regim de urgenţă cererea directoarei şi au decis să suspende cele două acte, prin care Carmen Guran a fost schimbată din funcţie şi cea de aprobare a noii organigrame. Dosarul încă nu s-a judecat pe fond. Consiliul Judeţean poate face apel la decizia judecătorilor.
”În ceea ce priveşte noua organigramă a Consiliului Judeţean, noi am avut avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, deci nu vedem de ce a fost suspendată hotărârea. Vom ataca decizia Tribunalului Hunedoara. Doamna Guran nu a acceptat nici un post de director la alte instituţii din judeţ şi nici un post de execuţie în cadrul Consiliului Judeţean. Deocamdată, aceasta este situaţia, dar sperăm că pe fond, ni se va da dreptate, pentru că legea a fost respectată, dovadă că avem aprobarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici”, a declarat Daniel Dan, secretarul judeţului Hunedoara.
Reamintim că la finele lunii ianuarie, aleşii judeţeni au votat, cu unanimitate de voturi, o reorganizare a Consiliului Judeţean. Este vorba despre o nouă organigramă, cea mai importantă modificare fiind aceea că Direcţia Tehnică va fi desfiinţată, iar şefa acesteia îşi pierde funcţia deţinută până atunci.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Cetățean din județul Hd spune:

    Asta-i justitia din pacate, pentru unii mumă si pentru alții ciumă!!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce investiţii le pregăteşte primarul Emil Rîşteiu simerienilor

Primarul Simeriei, Emil Rîşteiu (foto), susţine că are mai multe proiecte de investiţii în oraş, unele cu fonduri de la...

Administratorul public, Costel Avram, s-a dezlănţuit, supărat pe unii subordonaţi din Consiliul Judeţean . Pe salarii foarte mari, unii funcţionari îşi bat joc de hunedoreni!

Administratorul public al judeţului, Costel Avram (foto), iese din nou la atac. Asta, după ce proiectul tehnic pentru modernizarea Drumului...

Bulina neagră, 6.03.2019

Petru Farcaş, infractor recidivist din Hunedoara Pentru că a fost condamnat la patru ani de închisoare sub acuzaţia de tâlhărie...

Închide