Apele Mureșului, necruțătoare

Dublă tragedie la Burjuc. Echipele de cău­tare au scos din apele râului Mureş tru­purile unui bărbat de 55 de ani din Burjuc, și pe al fiului său, de 12 ani. Este vorba de Stoian Ion și fiul său, Emanuel care s-au înecat în râul Mureș.
Reamintim că bărbatul şi fiul lui au fost daţi dispăruţi în urmă cu câteva zile. Joi, di­mineaţa, poliţiştii au fost alertaţi de lo­calnicii din Burjuc că au fost găsite pe malul râului Mureş, în zona denumită „La insulă” de la marginea satului, articole de îm­bră­căminte, încălţăminte, produse alimentare şi un telefon mobil. Bunurile aparţineau lui Ion Stoian, de 55 de ani, şi fiului său, Emanuel, în vârstă de 12 ani.
„La faţa locului se află poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia, care împreună cu colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi angajaţii Primăriei Burjuc, au efectuat căutări, fiind folosiţi şi câinii de urmă”, a informat atunci Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. Câteva ore mai târziu, echipele de căutare au găsit cadavrul bărbatului, în zona podului Zam – Sălciva. Ion Stoian s-a înecat. Ulterior a fost găsit și cadavrul copilului. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.