Apa Serv Valea Jiului îşi reduce numărul de angajaţi şi creşte lefurile

SC Apa Serv Valea Jiului îşi propune ca până la jumătatea anului 2018 să ajungă la un număr de circa 450 de angajaţi, mai mic faţă de cel actual, însă are în plan şi majorări salariale.
„Nu dăm pe nimeni afară, nu se fac disponibilizări, ca să fim bine înţeleşi. Reducerea se face pe cale naturală, adică prin ieşire la pensie ori prin plecarea celor care n-au înţeles că la Apa Serv Valea Jiului trebuie să munceşti. Am început să investim în modernizarea şi automatizarea anumitor obiective şi nu mai este nevoie să stea câte trei-patru angajaţi, să se uite la ele. Aceştia vor ajunge pe teren, cei care doresc să muncească. Avem în plan şi creşteri salariale pentru angajaţi, creşteri pe care să le simtă”, a declarat Costel Avram (foto), directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.
Conducerea operatorului de apă spune că poate susţine atât investiţiile cât şi creşterile salariale, fără a fi nevoie să majoreze preţul apei. ”Sub nici o formă nu vom scumpi apa, nici nu ne trece prin gând aşa ceva. Angajaţii noştri îşi fac treaba şi din veniturile adunate putem să ne descurcăm. Vreau să vă spun că am reuşit să recuperăm toată datoria de la Complexul Energetic Hunedoara, de la spitale şi de la mai mulţi consumatori cu datorii mari”, a mai declarat Avram. Pe de altă parte, şeful Apa Serv spune că societatea a avut un an bun şi, probabil, va fi una din puţinele firme de stat din Valea Jiului, care poate să acorde prime angajaţilor de sărbătorile de iarnă şi tichete cadou. (M. Gânju)

One thought on “Apa Serv Valea Jiului îşi reduce numărul de angajaţi şi creşte lefurile

  • 10 noiembrie 2017 la 8:52
    Permalink

    Director ești depășit!
    Mai fa niște angajări,ce zici?
    și majorează prețul la apa!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lansarea proiectului ,,Dezvoltare Locală Plasată sub Responsabilitatea Comunităţii în municipiul Hunedoara“

Astăzi, de la ora 11.00, în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Hunedoara va avea loc conferinţa de lansare a

Bulina neagră,10.11.2017

Ştefan Bălăcică, bărbat din Petroşani Pentru că a fost trimis în judecată, fiind învinuit de proxenetism după ce, împreună cu

Bulina albă,10.11.2017

Marius Fodoran, coordonatorul taberelor de sănătate de la Straja Pentru că tabăra de sănătate pentru copiii supraponderali a fost apreciată

Închide