Anunț public privind decizia etapei de încadrare

S.C. MELKART PRODIMPEX S.R.L. anunță publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare de către APM Hunedoara, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul REALIZARE HELEȘTEU PRIN EXTRAGEREA AGREGATELOR MINERALE- PERIMETRUL BRETEA MUREȘANĂ -MELKART, ce va fi realizat în Comuna Ilia, satul Bretea Mureșană, CF 63242,  județul Hunedoara.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi comsultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Hunedoara, din Deva, str. Aurel Vlaicu nr. 25, în zilele de luni – joi, între orele 8 – 16,00 iar vineri între orele 8-13,  precum și la următoarea adresă de internet: http//apmhd.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Hunedoara.

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Hunedoara,  în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare