Publicitate

ANUNŢ

Direcția Silvică Hunedoara, cu sediul în municipiul Deva, str. Mihai Viteazul, nr. 10, județul Hunedoara titular al planului: ,,AMENAJAMENT SILVIC PENTRU FONDUL FORESTIER PROPRIETATE PUBLICĂ A STATULUI APARȚINÂND OCOLULUI SILVIC GRĂDIȘTE, DIRECȚIA SILVICĂ HUNEDOARA”, propus a fi realizat pe raza județelor: Hunedoara și Alba, anunță publicul interesat asupra audierii publice a proiectului de amenajament silvic, a Raportului de mediu şi a Studiului de Evaluare Adevcată care va avea loc în data de 22 iulie 2024, începand cu ora 12.00 la sediul Direcției Silvice Hunedoara.

Autoritățile participante: CONSILIUL JUDEȚEAN HUNEDOARA, APM HUNEDOARA, GARDA NAȚIONALĂ DE MEDIU, COMISARIATUL JUDEȚEAN HUNEDOARA, GARDA FORESTIERĂ HUNEDOARA, AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU ARII NATURALE PROTEJATE – ST HD, DIRECȚIA PENTRU AGRICULTURĂ A JUDEȚULUI HUNEDOARA, DIRECȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU CULTURĂ HUNEDOARA, ADMINISTRAȚIA PARCULUI NATURAL GRĂDIȘTEA MUNCELULUI-CIOCLOVINA, INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ ,,IANCU DE HUNEDOARA”, INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ HUNEDOARA, DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ A JUDEȚULUI HUNEDOARA, OFICIUL DE CADASTRU ȘI PUBLICITATE IMOBILIARĂ HUNEDOARA, PRIMĂRIA  ORĂȘTIOARA DE SUS, BOȘOROD, BERIU, PUI, MĂRTINEȘTI, ORĂȘTIE, CUGIR.

Dezbaterea este deschisă publicului interesat care poate participa la şedinţă sau care poate trimite comentarii în scris APM Hunedoara la adresa Deva, str. Aurel Vlaicu, nr.25, e-mail [email protected], sau titularului la sediul din municipiul Deva, str. Mihai Viteazul, nr. 10, județul Hunedoara, până la data de 22 iulie 2024.

Publicul interesat poate formula comentarii și ON LINE în timpul sedinței de dezbatere publică pe platforma google meet accesând următorul link: https://meet.google.com/fbo-qpab-rae .

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura