Anul se încheie cu bine la General Berthelot

Magdalena Şerban

La General Berthelot, primăriţa Marina Huzoni (foto) i-a transmis lui Moş Crăciun că trebuie să vină cu daruri la copiii din comună. Aşa că 40 de preşcolari şi şcolari până în clasa a IV-a vor primi pacheţele cu produse specifice sărbătorilor iernii.
Nici părinţii copiilor nu sunt lăsaţi deoparte, pe 16 decembrie, putându-se bucura de colinde interpretate de un grup de teologi.
„Localnicii primesc, cu drag, un spectacol de colinde. Mai ales, când acestea sunt cântate de oameni care transmit mesajul divin. şi anul trecut am avut un astfel de concert şi e binevenit şi în acest an. De asemenea, Moş Crăciun îşi va deschide desaga, pentru a oferi pacheţele celor 40 de copii din comună, iar aceştia ne vor dărui o reprezentaţie artistică”, a anunţat Marina Huzoni, edilul-şef din General Berthelot. Pe de altă parte, veştile ce vin spre primărie sunt şi ele bune, taxele şi impozitele fiind achitate în proporţie de 93 la sută. Administraţia locală consideră că lumea încă mai are ceva timp să achite restanţele, aşa că anul se va termina cu bine.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare