Antrenorul Lupu a resuscitat Ştiinţa

9 august 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Intrarea în teren a antrenorului Ştiinţei Petroşani, Alexandru Lupu, când echipa sa era condusă cu scorul de 8-3, acasă, de Poli Iaşi, a avut ca efect răsturnarea situaţiei, iar studenţii au câştigat cu 11-8.

A patra victorie din Divizia Naţională

Rugbyştii de la Ştiinţa Petroşani au fost încă o dată salvaţi de la înfrângere de antrenorul lor, Alexandru Lupu. Obligaţi să câştige meciul din play-out, de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Poli Iaşi, pentru a supravieţui în Divizia Naţională, petroşănenii au jucat modest trei sferturi din meci şi se îndreptau cu paşi siguri spre eşec. La scorul de 8-3 pentru ieşeni, cu 15 minute înainte de finalul partidei, exasperat de situaţie, antrenorul hunedorenilor s-a dezechipat şi a intrat în teren în calitate de jucător, reuşind să întoarcă cursul partidei. Ca şi cum ar fi mâncat jăratic după intrarea lui Lupu, rugbyştii Ştiinţei au trecut la cârma partidei şi au întors rezultatul. Daniel Cojocaru a reuşit un eseu, transformat de Iepure, iar echipa din Petroşani a trecut în avantaj 11-8 şi a câştigat meciul. Victoria cu Poli Iaşi este a patra pentru Ştiinţa Petroşani în actuala ediţie a Diviziei Naţionale, din 13 meciuri disputate, bilanţ cu care studenţii au până acum 15 puncte, care le dau speranţe că vor reuşi să evite retrogradarea.

Doi accidentaţi

Ca o dovadă a dârzeniei cu care s-a jucat, doi jucători, câte unul de la fiecare formaţie, au ajuns la spital. Farmagiu de la Poli Iaşi a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, în urma căreia va absenta minimum şase luni, iar Călugăreanu de la Ştiinţa a suferit o leziune musculară la piciorul drept. În următoarele trei etape, Ştiinţa va juca, pe teren propriu, cu RC Bârlad, Bucovina Sucuava şi U. Cluj.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Minerii se recalifică cu ajutorul calculatorului

Minerii din Valea Jiului şi Gorj care rămân fără loc de muncă vor putea să se recalifice prin intermediul unui...

Gura lumii

Rândurile de mai jos par un pont pentru organele de cercetare penală cât şi pentru structurile de combatere a criminalităţii,...

Reabilitare termică la Colegiul „Cetate”

Gimnastele şi atletele campioane care învaţă la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate Deva, dar şi ceilalţi elevi ai şcolii, vor avea,...

Închide