Antrenorul Dima Druncea a trecut peste două preinfarcturi

9 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Antrenorul echipei de fotbal tenis Conexim R Lupeni , cunoscutul tehician Dima Druncea (foto), a suferit două preinfarcturi. Acum este bine, dar aşa cum a declarat, nu are de gând să abandoneze sportul pe care îl slujeşte de ani de zile la Lupeni.

“Am trecut cu bine şi peste situaţia aceasta. Nu mă las de fotbal tenis. Medicul mi-a recomandat doar să nu mai fumez. Pe data de 1 februarie reluăm pregătirea la Lupeni”, a spus el.
Atât antrenorul Dima Druncea, cât şi sportivii săi, au fost premiaţi de către Primăria Lupeni într-o gală sportivă pentru performanţe obţinute. Un număr de 62 de titluri naţionale, 23 de medalii de aur la mondiale şi şapte cupe ale României sunt performanţele pe care sportivii lupeneni le-au obţinut şi care nu sunt la îndemâna oricui. “Le mulţumim celor de la Primăria Lupeni pentru că s-au gândit şi la noi”, a mai spus Dima Druncea.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe, 10.01.2019

Asociaţia Judeţeană de Fotbal organizează întâlniri cu membrii afiliaţi

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a comunicat că organizează, în perioada 15 ianuarie -15 februarie 2019, întâlniri ale conducerii AJF...

Mai mulţi salvatori montani pe perioada vacanţei

Salvamontiştii vor rămâne cu efective sporite, zilnic, de serviciu pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă până la finalul...

Închide