Antrenor bolnav, echipă apatică

26 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Fără tehnicianul Gică Barbu, aflat în concediu medical, Mureşul a fost ca o corabie fără cârmaci şi a pierdut, scor 0 -1, meciul, de pe teren propriu, cu Dacia Mioveni, echipă care fără să impresioneze, a revenit astfel în lupta pentru promovare.

Lanţul slăbiciunilor

Consumul nervos, provocat de manevrele arbitrilor de la partida pierdută, cu cântec, miercuri, în etapa intermediară, cu FC Silvania, l-a băgat în… concediu medical pe antrenorul Gică Barbu. „Doctorii mi-au interzis să stau pe bancă la meciul cu Dacia Mioveni, iar acum sunt acasă, la Braşov. Nu se pune problema să-mi las jucătorii la greu şi voi reveni la Deva săptămâna viitoare, urmând să antrenez echipa până la finalul sezonului”, a declarat, telefonic, înainte de meci, Gică Barbu, despre care se ştie că a avut probleme cu o hepatită pe bază de stres. Absenţa tehnicianului, înlocuit de secundul Elek Szemelly, a fost ca un croşeu pentru atitudinea jucătorilor deveni. Conform principiului, când antrenorul nu-i pe bancă, sportivii joacă cum vor, componenţii Mureşului s-au transformat din plictisiţi şi lipsiţi de motivaţie, cum sunt de obicei, în total apatici. Iar efectul s-a văzut pe tabelă.

Boala ratărilor

Fără a avea forţa şi fiabilitatea vreunui Mercedes, Dacia a controlat prima repriză, întrucât Mureşul parcă nici n-a existat. Jocul a fost încâlcit şi plictisitor, iar prima fază periculoasă a fost chiar golul. Portarul Ilie a degajat rapid şi lung, fundaşul junior al devenilor, Pistol, a respins imprecis, iar Enache a recuperat mingea la centrul terenului şi a slalomat până în careu, de unde a şutat la colţul lung, scor 0 -1. Mureşul s-a trezit abia după pauză, dovadă că a expediat primul şut pe poartă în minutul 49, prin Târnoveanu. Au urmat mai multe ocazii, însă, ofensiva devenilor a suferit de boala ratărilor şi Mureşul a mai pierdut trei puncte extrem de importante în economia luptei pentru evitarea retrogradării.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Devei cere rezilierea contractului cu Drumurile judeţene

Nemulţumit de starea drumurilor, primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, este hotărât să rezilieze contractul încheiat cu societatea judeţeană SC Drumuri...

„Vrem să ne dăm cu bicicletele!”

Dezamăgiţi că nicăieri în Deva nu există un loc în care copiii să se poată plimba cu bicicletele sau să...

S-a aruncat de la etajul opt

O tânără de 29 de ani, din Hunedoara, a decis că nu are nici un rost să-şi mai trăiască viaţa...

Închide