Antrenamente online la Clubul Sportiv CFR Simeria

23 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Adriana Năstase

Clubul Sportiv CFR Simeria îşi continuă activitatea, chiar dacă în condiţii speciale. Pentru a menţine sportivii în formă, clubul condus de Vasile Hriţac organizează antrenamente online.
Preşedintele clubului, Vasile Hriţac, a declarat că există o platformă online la care se loghează atât sportivii, cât şi antrenorii, iar lucrurile merg foarte bine chiar şi dacă nu se lucrează pe terenurile de sport.
„De la 1 aprilie, am luat decizia să organizăm antrenamentele online, pentru a-i ţine pe copii aproape şi, mai ales, pentru a-i ţine ocupaţi în această peiroadă în care sunt nevoiţi să stea în case. Toate secţiile clubului au antrenamente online. Sunt câte trei şi chiar şi cinci antrenamente pe săptămână. La finalul fiecărei săptămâni stabilim programul pentru următoarele zile, îi anunţăm pe părinţi şi le trimitem toate informaţiile. Suntem în legătură permanentă cu sportivii noştri. Primarul Emil Rîşteiu ne susţine şi îi mulţumim că ne-a sprijinit cu logistica şi nu numai. Antrenamentele durează aproximativ 40 de minute. Avem un feedback peste aşteptările noastre”, a declarat Vasile Hriţac, preşedintele Clubului Sportiv CFR Simeria.
Micuţii sportivi intră cu cinci minute înainte de ora de începere a pregătirii pe platforma online, după ce primesc un ID de la club.
„Sâmbăta aceasta am invitat un kinetoterapeut şi vom face o şedinţă online cu el şi cu sportivii noştri, pentru cei care au peste 13 ani, pentru diferite teme, de recuperare a sportivilor, de exemplu”, a adăugat Vasile Hriţac.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spitalul de Urgenţă Petroşani face testări pentru COVID-19

Medicii, asistentele medicale şi restul personalului din cadrul Spitalului de Urgenţă Petroşani au făcut testul rapid. La fel şi pacienţii,...

Liniştea rămâne aşternută şi peste Aqualand

În condiţiile actuale, când activităţile de recreere, divertisment şi de îngrijire corporală au fost stopate, Complexul Aqualand Deva rămâne cu...

Situaţia infecţiilor cu noul virus în judeţ şi la nivel naţional, în 23 aprilie 2020

Până joi, 23 aprilie, în judeţul Hunedoara, 437 de persoane au fost confirmate pozitiv cu noul virus. Din rândul acestora...

Închide