Angajaţii lunii ianuarie 2019 la Apa Serv Valea Jiului

18 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Conducerea Apa Serv Valea Jiului a luat decizia de a continua programul de fidelizare al propriilor salariaţi, după ce proiectele ”Angajatul lunii”, ”Colectivul lunii” şi ”Angajatul anului” s-au bucurat de un deplin succes în rândul salariaţilor, fapt care s-a reflectat în acelaşi timp în calitatea şi eficienţa activităţilor prestate de personalul operatorului de apă şi canalizare din Valea Jiului.

”Competiţia este, în orice domeniu, cheia succesului. Pornind de la această realitate am iniţiat şi noi, în cadrul Apa Serv Valea Jiului, acest tip de competiţie între salariaţi, competiţie ale cărei rezultate nu se reflectă doar în premierea celor mai buni salariaţi ai noştri, ci în primul rând, printr-o creştere calitativă a serviciilor pe care le oferim şi printr-o mai bună implicare a colegilor noştri în activităţile profesionale pe care le desfăşurăm”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
O primă analiză din acest an asupra activităţii salariaţilor Apa Serv Valea Jiului a avut loc în aceste zile. În urma acestei analize, echipa managerială a decis să acorde titlul de ”Angajat al lunii ianuarie 2019” următorilor salariaţi:
Ioan Marius Ardelean – electrician în cadrul Serviciului Mecano Energetic
Daniel Păun – lăcătuş în cadrul Staţiei de tratare a apei de la Jieţ
Oana Cristescu – economist în cadrul Serviciului Financiar Contabilitate
Similar, echipa de management a analizat activitatea fiecărui colectiv din structura organizatorică a Apa Serv Valea Jiului şi a decis că primul colectiv premiat anul acesta, pentru activitatea din luna ianuarie, trebuie să fie Colectivul de la Serviciul Mecano Energetic al ASVJ, respectiv: Florin Ciucur, Alexandru Cămărăşescu, Ioan Marius Ardelean, David Ionel Vladislav şi Marius Sîrbu.
”Îi felicit pe colegii noştri care au fost premiaţi pentru activitatea din luna ianuarie şi le doresc să rămână la fel de implicaţi şi eficienţi în activitatea lor pe tot parcursul acestui an. De asemenea, îi invit şi pe ceilalţi colegi din echipa Apa Serv să păstreze ritmul activităţii lor la standarde ridicate, astfel încât să-şi sporească şansele de a deveni, la un moment dat, cei mai buni dintre salariaţii noştri”, a mai precizat Cristian Ionică, directorul general al ASVJ.
Premianţii lunii ianuarie 2019 de la Apa Serv au fost felicitaţi în cadrul şedinţei lunare de raport, în faţa întregii echipe de management şi au fost recompensaţi cu diplome şi prime în bani. (Biroul de Presă al Apa Serv Valea Jiului Petroşani)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Premieră la Târgul de Mărţişor de la Deva: mărţişoare comestibile!

Aproximativ 30 de comercianţi vor participa la ediţia din acest an a Târgului de Mărţişor, care va avea loc în...

Acţiunea “O Jucărie pentru fiecare”

În fiecare an, în perioada premergătoare Zilei Internaţionale a Copilului, 1 iunie, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva se mobilizează în...

Undă verde la înscrierile pentru ajutorul de minimis pentru lână

Reprezentanţii Direcţiei pentru Agricultură a judeţului Hunedoara anunţă crescătorii de ovine că pot primi şi în 2019 ajutorul de minimis...

Închide