Angajaţii lunii august la Apa Serv Valea Jiului

17 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

La Apa Serv Valea Jiului a fost finalizată analiza activităţii salariaţilor şi a serviciilor din cadrul companiei de apă, analiză ce a avut ca scop desemnarea celor mai buni salariaţi din luna august. Concluziile comisiei de analiză, formată din echipa de conducere a operatorului regional de apă şi canalizare de la Petroşani, sunt acelea că, pentru activitatea aferentă lunii august, cei mai buni angajaţi ai Apa Serv Valea Jiului s-au dovedit a fi:

Andreea Gabriela Ţelegredean – consilier juridic în cadrul Biroului Achiziţii Publice;
Marian Jianu – inginer în cadrul Staţiei de Epurare de la Uricani;
George Mocăniţă – inginer în cadrul Secţiei Apă Canal Lupeni – Uricani – Sector Lupeni
În acelaşi timp, întreaga echipă de la Sectorul Lupeni din cadrul Secţiei de Apă-Canal Lupeni – Uricani, coordonată de ing. Constantin Zaharia a fost desemnată drept ”Colectiv al lunii august 2019” de la Apa Serv Valea Jiului. Colectivul este format din: Constantin Zaharia – şef secţie, Nicolae Artur Ular, Sorin Constantin Varga, Şandru Adrian Lăscuţ, Albert Arpad, Mihai Bejenaru, Constantin Căldărar, Daniel Cârlig, Cristian Iosif Ianc, Valentin Buliga, Dan Aristotel Calo, Nicolae Daniel Pavel, Claudiu Daniel Bejenaru, Constantin Matran, Cornel Râza, Constantin Vrabie, Lenuţa Loredana Cârlig, Gheorghe Voin şi Simona Irimaş.
”Am luat această decizie, pe de o parte, având în vedere faptul că în zona de vest a Văii Jiului, acolo unde abia acum au demarat primele investiţii semnificative pentru modernizarea reţelelor de apă şi, mai ales, de canalizare, nu doar în luna august, ci în mod frecvent, muncitorii de la Sectorul Apă-Canal Lupeni s-au confruntat cu numeroase probleme şi cu tot mai dese avarii, care au necesitat intervenţii ale echipelor noastre, lucru care s-a realizat în mod eficient, datorită implicării colegilor noştri de la Secţia Apă-Canal din Lupeni-Uricani, dar şi datorită unei bune coordonări a activităţii de către personalul de conducere al acestei secţii. Pentru că, în completarea activităţii colegilor de la Secţia Apă-Canal Lupeni, un rol important îl au şi colegii de la Staţia de Epurare Uricani, am apreciat şi activitatea acestei echipe”, a declarat Cristian Ionică, director general al Apa Serv Valea Jiului.
Acesta a mai precizat că unul din titlurile de angajat al lunii august a revenit şi unui membru al echipei de la Biroul de Achiziţii Publice al Apa Serv Valea Jiului, având în vedere că un rol esenţial în derulează activităţilor specifice ale companiei de apă din Valea Jiului îl reprezintă realizarea procedurilor de achiziţie publică. ”Apreciem în acest fel activitatea doamnei Ţelegredean, care are o responsabilitate mare ca şi consilier juridic la Compartimentul de Achiziţii Publice. Fără achiziţia de materiale, echipamente şi alte bunuri de care avem nevoie zi de zi în activitatea noastră, nu am putea să ne derulăm corespunzător activitatea. În acelaşi timp, realizarea acestor achiziţii trebuie să se facă respectând o serie de reguli şi, mai ales, în conformitate cu prevederile legale”, a mai spus directorul general al ASVJ.
Angajaţii lunii august de la Apa Serv Valea Jiului au fost felicitaţi în cadru festiv, la şedinţa operativă a conducerii operatorului de apă. Aceştia au primit, de asemenea, diplome care să le ateste titlul de salariat model, dar şi o primă din partea companiei. (Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Paramedicii Salvital Hunedoara trec la ISU

Serviciile SMURD civile vor trece în subordinea ISU din acest an, după ce proiectul de lege a fost aprobat şi...

Medalii pentru luptătorii din judeţ

La Campionatul Naţional de Lupte Libere ce a avut loc recent la Târgovişte şi unde au fost prezenţi peste 200...

Karate modern. Medalii pentru sportivii din Valea Jiului

O nouă generaţie de tineri practicanţi ai artelor marţiale de la secţia de karate WKF a CSM Jiul Petroşani s-a...

Închide