Angajaţii lunii aprilie la Apa Serv Valea Jiului

20 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

În activitatea sa din fiecare zi, pentru a putea oferi servicii de calitate beneficiarilor, dar şi pentru a putea face faţă provocărilor generate de implementarea unui nou program de investiţii în modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din toate localităţile Văii Jiului, operatorul regional Apa Serv Valea Jiului beneficiază de aportul şi competenţa fiecăruia dintre salariaţii săi.

Pentru a scoate şi mai mult în atenţie acest lucru, dar şi pentru a-i stimula în desfăşurarea activităţilor curente pe salariaţii acestei societăţi, conducerea Apa Serv Valea Jiului derulează cu succes proiectul prin care, în fiecare lună, cei mai buni dintre angajaţii lunii precedente sunt evidenţiaţi în cadrul întregului colectiv şi sunt distinşi cu titlul de ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii”.
În acest sens, în urma analizei activităţii din toate secţiile, compartimentele şi serviciile din cadrul organigramei Apa Serv Valea Jiului, echipa managerială a decis că, în luna aprilie, cea mai intensă activitate a avut-o Secţia Apă-Canal de la Petroşani. Astfel, echipei conduse de şeful de secţie Romulus Pavel i-a fost acordat titlul de ”Colectiv al lunii aprilie” la Apa Serv. Din echipa laureată, alături de şeful de secţie Romulus Pavel, mai fac parte următorii salariaţi: Zoltan Benke, Mariana Doina Popa, Aurelian Maxer, Vasile Răducăniţă, Ioan Mic, Laurenţiu Manole, Dumitru Măturar, Dumitru Blaj, Ianos Fabian, Radu Elena, Gheorghe Vladislav, Viorica Domokos, Gheorghe Filip, George Daniel Angeru, Octavian Constantin Cîşlariu, Daniel Tuşea, Aurel Chelaru, Ion Coconoiu, Sorin Peştenariu, Vasile Deaconu, Ioan Nistor, Petru Bumbu, Vasile Croitoru, Gheorghe Marin, Gheorghe Muntean, Daniel Ion Ciurea, Simion Muntean, Laszlo Mozeş şi Nicolae Măturar.
”Luna aprilie a fost una cu o activitate extrem de intensă pentru colegii noştri de la Secţia Apă-Canal din Petroşani. Din fericire, mobilizarea exemplară a întregului colectiv al acestei secţii a făcut ca problemele înregistrate să fie soluţionate în mod operativ, astfel încât disconfortul creat abonaţilor noştri să fie unul cu un impact cât mai mic. Le mulţumesc tuturor celor de la Secţia Apă-Canal Petroşani pentru munca depusă nu doar pe parcursul lunii aprilie şi îi felicit pentru acest titlu pe care-l redobândesc în mod constant în competiţia noastră internă de fidelizare a angajaţilor”, a declarat ing. Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv.
Tot din cadrul acestei secţii provine şi unul dintre laureaţii titlului de ”Angajat al lunii aprilie” al Apa Serv Valea Jiului. Este vorba despre mecanicul Gheorghe Filip. Alte două premii similare, pentru activitatea depusă în luna aprilie 2019, au fost acordate salariaţilor: Viorica Codea – gestionar depozit în cadrul Serviciului Aprovizionare, respectiv Mihai Ioan Furdui – electromecanic în cadrul Staţiei de Epurare Uricani.
Toţi laureaţii competiţiei interne de stimulare a salariaţilor Apa Serv au fost felicitaţi în cadrul festiv, în raportul mare al conducerii operatorului de apă şi canal de la Petroşani din această lună. (Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Futsal. Juniorii deveni participă la turneul final U-19

În urma tragerii la sorţi a grupelor turneului final al Campionatului Naţional U-19 la futsal, care se va desfăşura în...

Medalii de aur pentru karatiştii de la CS Heian Deva

Campionatul Naţional de Karate WUKF pentru cadeţi, juniori şi seniori, desfăşurat la Târgovişte, la care au participat circa 400 de...

Juniorii D de la Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş“ -campioni judeţeni

Echipa de juniori categoria D a entităţii sportive care poartă numele fostului jucător hunedorean Florea Văetuş, care este şi antrenorul...

Închide