Angajata care şi-a înjunghiat şeful şi-a primit pedeapsa

Gabriela Buteş (foto) a fost condamnată de magistraţii Tribunalului Hunedoara la trei ani şi patru luni de închisoare pentru tentativă de omor şi obligată să plătească victimei 6.000 de lei daune morale.
Femeia mai trebuie să achite şi aproape 7.000 de lei către Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi unitatea medicală din Orăştie, cheltuieli de spitalizare.
Gabriela Buteş a fost acuzată că şi-a înjunghiat şeful de secţie, un bărbat de 38 de ani, după ce aflase că a fost concediată de către conducerea fabricii din municipiul Orăştie. Suspecta avea un cuţit de bucătărie la ea, probabil pentru mâncare, şi l-a înfipt în abdomenul şefului ei direct. Norocul victimei a fost că lama cuţitului a ajuns în abdomen, sub coaste, rana fiind adâncă de patru-cinci centimetri. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Deva, pentru că la Orăştie nu era anestezist, a fost operat şi a rămas internat. Sentinţa Tribunalului Hunedoara a fost atacată de bărbatul vătămat, însă nu şi de agresoare. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.