ActualitateFlash

Angajări pe bandă rulantă la stat, pe ultima sută de metri

Ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante din administraţia publică este suspendată începând cu 1 iulie, a decis ieri Guvernul, precizând însă care sunt excepţiile. Ex­cepţie sunt posturilor unice.
Totodată, în cazuri temeinic justificate, ordonanţa de urgenţă dă posibilitatea ca, prin memorandum aprobat în şedinţa Gu­vernului, să poată fi organizate concursuri sau examene pentru ocuparea unor posturi va­cante sau temporar vacante din insti­tuţiile şi autorităţile publice centrale şi lo­cale, cu încadrarea în cheltuielile de per­so­nal. Măsura suspendării ocupării posturilor vacante din administraţia publică a fost ne­cesară pentru a diminua unele cheltuieli de funcţionare ale instituţiilor şi autorităţilor publice, susțin guvernanții. Însă, se pare că pe ultima sută de metri angajările la stat sunt amplificate, în sensul că numărul celor care ajung în ministere și instituții locale este de ordinul miilor. (A.N.)

2 comentarii la „Angajări pe bandă rulantă la stat, pe ultima sută de metri

  • Angajări pe bandă rulantă la stat, pe ultima sută de metri-ce titlu neinspirat! Unde sunt angajarile in judetul Hunedoara pastorit de Nistor&Co? De exemplu mareata instituție DGAMPT ce posturi scoate la concurs? Sa aiba grija sa greseasca bibliografia ca si la concursul din septembrie 2021 si apoi sa comunica cui trebuie subiectele!!!! Succes celui mai important mega specialist Barb, caci fara el nimic in judetul Hunedoara nu functioneaza! De ce nu-l propuneti prim-ministru, ca este mega eficient???

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura