Andrei Făgărăşanu: Sunt regrete când părăseşti un grup bun!

1. Andrei Fagarasanu 17 august - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei CNS Cetate Deva în returul sezonului trecut, Andrei Făgărăşanu, a ajuns în această vară la Performanţa Ighiu. Fostul mijlocaş devean are şanse să lupte la promovare împotriva fostei sale echipe şi spune că regretă atmosfera şi grupul avut în sezonul trecut la alb-albaştri.

Ţinteşte promovarea în eşalonul secund
După un retur excelent sub culorile lui CNS Cetate Deva, Andrei Făgărăşanu a lăsat în această vară trupa din reşedinţa judeţului, transferându-se la Performanţa Ighiu, colega de serie a devenilor. Gruparea din Alba a avut o campanie de achiziţii impresionantă şi se anunţă una din candidatele la promovarea în Liga a II-a, indiferent de seria în care va fi plasată. „M-am integrat bine la Ighiu, îi cunoşteam pe majoritatea jucătorilor. Echipa a făcut transferuri importante şi suntem îndreptăţiţi să ne gândim la promovare, care e şi obiectivul sezonului viitor”, a spus Andrei Făgărăşanu.

Deva, posibilă rivală la promovare
Deşi seriile Ligii a III-a nu sunt stabilite, mijlocaşul de 25 de ani o vede pe CNS Cetate Deva o potenţială rivală la promovare a actualei sale echipe. „Deva a făcut la rândul ei câteva achiziţii bune care să le permită să spere la locurile fruntaşe. Dacă vom fi în aceeaşi serie o văd ca o rivală la promovare pentru noi”, a precizat fotbalistul originar din Hunedoara care are şi un regret vis-a-vis de perioada petrecută la trupa din reşedinţa judeţului, unde s-a simţit excelent. „Normal că sunt regrete că am părăsit Deva. Am format un grup unit şi e clar că îţi pare rău când pleci de la o echipă unde te-ai integrat bine”, a dezvăluit fostul devean.

Dezamăgit de situaţia fotbalului din Hunedoara
Format la Hunedoara, la Centrul de copii şi juniori al Corvinului, Andrei Făgărăşanu deplânge situaţia fotbalului din municipiul de pe Cerna, care a rămas din nou fără echipă în eşaloanele naţionale. „Am un gust amar. Oraşul în care m-am format nu are din nou echipă la nivel cât de cât mai superior. E clar că până nu o să vină cineva potent financiar, acolo se va merge din păcăleală în păcăleală”, a spus fotbalistul Performanţei Ighiu, care şi-a făcut o promisiune legată de Hunedoara: „Mi-am promis că nu voi mai merge pe acel stadion până nu revine în competiţii echipa mea de suflet, Corvinul 1921. Doar în eventualitatea în care voi fi nevoit să joc ca şi adversar. Dar nu cred că acest lucru o să se întâmple prea curând, ei o să joace prin ligile inferioare, deci în viitorul apropiat nu sunt şanse ca să să joc acolo în postura de adversar”, a încheiat mijlocaşul de 25 de ani. Andrei Făgărăşanu a început fotbalul la juniorii Corvinului, evoluând apoi la nivel de seniori la echipele Corvinul 2005, CFR Simeria, FC Hunedoara, Metalul Reşiţa şi CNS Cetate Deva iar din această vară va evolua pentru Performanţa Ighiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.