Andone, în rol de Moş Crăciun la CFR Simeria

13 decembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Tehnicianul hunedorean al echipei Dinamo, Ioan Andone, l-a premiat pe cel mai talentat junior al clubului CFR Simeria, Dragoş Danciu, şi a oferit cadouri tuturor celor 140 de copii şi juniori ai clubului feroviar.

Lecţii de performanţă de la o legendă

Pentru sportivii clubului CFR Simeria, Moş Crăciun a venit la finalul săptămânii cu premii, dulciuri, sucuri şi un invitat de legendă. Dragoş Danciu, cel mai talentat dintre fotbaliştii juniori ai clubului feroviar a fost răsplătit cu o diplomă specială de către Ioan Andone, iar ceilalţi copii din grupele de fotbal şi din secţiile de karate şi tenis de câmp au primit cadouri. „L-am invitat pe Ioan Andone, pentru a-i înmâna o diplomă specială lui Dragoş Danciu, cel mai promiţător talent fotbalistic al clubului nostru. Dragoş s-a remarcat la turneul semifinal al competiţiei Gheorghe Ola, de la Timişoara, unde a primit trofeul de cel mai complet jucător. Andone l-a felicitat pe Dragoş şi le-a vorbit tuturor tinerilor noştri sportivi despre performanţă şi sacrificiile necesare pentru a ajunge în top”, a spus comisarul şef Vasile Hriţac, vicepreşedintele clubului CFR Simeria.

Tot în week-end, a avut loc şi banchetul fotbaliştilor amatori din zona Simeria, la care au participat jucători şi foşti jucători de la echipele Streiul Simeria Veche, Real Sântandrei şi Olimpic Simeria. Azi, va avea loc banchetul sportivilor de la echipa CFR Simeria, formaţie care mai speră încă la un loc promovabil în Liga secundă. (C. Marinuţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Şi alţii fură…

Convorbirile telefonice înregistrate la Călan, al căror protagonist principal a fost Marius Cristian Vladu, dincolo de relevanţa lor politică, au...

Raluca Haidu, hunedoreanca pură din echipa României

Dintre cele trei sportive de la „Cetate” Deva aflate pe lista celor mai bune 10 gimnaste românce ale anului 2010,...

Gura lumii

Cum se aude puţin zăngănitul de cătuşe prin preajma unui mahăr ce-şi bagă mâna până la cot în banii comunităţii,...

Închide