Anchetă nefinalizată în cazul teribilistului cu BMW

11 iulie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Tânărul Codruţ Norocel Măturar (foto), reţinut de poliţişti în urma unei acţiuni spectaculoase, derulată pe străzile municipiului Petroşani, este cercetat sub control judiciar pentru conducere fără permis. Ancheta procurorilor încă n-a fost finalizată, deşi dosarul a fost deschis încă din luna februarie a acestui an.

Codruţ Norocel Măturar avea permisul de conducere anulat, după ce a fost condamnat şi a stat după gratii pentru că aflat la volanul unui autoturism BMW, a lovit mortal doi pietoni în centrul municipiului Petroşani. Însă, acest lucru nu l-a împiedicat să urce din nou la volan. A fost văzut de un echipaj rutier pe Strada Lunca, din Petroşani, însă oamenii legii n-au apucat să-l oprească pe tânăr. ”La vederea echipajului de poliţie, acesta a întors brusc şi a demarat în trombă. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului suspect, folosind semnalele acustice şi luminoase din dotare. Conducătorul autoturismului în cauză a refuzat să oprească la semnalele efectuate de poliţişti şi şi-a continuat deplasarea, a derapat şi a intrat în coliziune laterală cu trei autoturisme staţionate pe acostamentul din partea stângă a direcţiei sale de deplasare”, declara la vremea respectivă comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. După ce a tamponat maşinile, individul a continuat deplasarea până în zona E.M. Livezeni, unde a oprit şi a sărit gardul societăţii miniere. Poliţiştii l-au prins în incinta minei, ascuns după scara unui imobil.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Cornel spune:

    Poate așteaptă vreo lege mai favorabilă pentru infractor sau treacă termenul de prescripție.Nu a ajuns că a omorât doi oameni,poate așteaptă să mai omoare câțiva și să primească o pedeapsă de doi lei ca data trecută…………..

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cu autoutilitara în ţeava de gaz

Ieri, şoferul unei autoutilitare era cât pe ce să provoace o nenorocire. Din cauză că avea o încărcătură prea mare...

Îşi mutau domiciliul pentru a obţine permisul de conducere ilegal

Ofiţerii de poliţie de la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Mureş au organizat ieri, 11 iulie, 82 de...

Cetatea Devei se va transforma în ,,teatru de război”

Sâmbătă, 14 iulie, în Cetatea Devei, între orele 12:00 şi 14:00, pe Platforma Artilerie Vest, va avea loc a doua...

Închide