Ana Maria Gherghel, cea mai bună sportivă din lume la fotbal-tenis

Jucătoarea de fotbal tenis de la Comexim R Lupeni Ana Maria Gherghel (foto), multiplă campioană mondială, europeană şi naţională, a fost declarată ”Cea mai bună sportivă din lume” la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal-tenis, care a avut loc săptămâna trecută la Le Havre, în Franţa.

Sportiva din Lupeni a făcut parte din lotul naţional al României la fotbal-tenis, care a cucerit şapte medalii de aur şi una de argint la competiţia din Franţa, unde s-au întrecut cele mai bune 10 selecţionate feminine, respectiv 12 selecţionate masculine din lume.
Ana Maria Gherghel şi Florina Chiar au câştigat finala împotriva Slovaciei, la dublu feminin. Echipa formată din Gherghel, Chiar, Monica Şagău şi Ana Maria Rizescu au cucerit titlul mondial, după ce au învins în finală echipa Ungariei. Aceeaşi grupare căreia i s-a alăturat Paula Paraschiv şi Maria Lică a învins selecţionata Ungariei şi la proba de triplu. De asemenea, Ana Maria Gherghel a făcut parte şi din formaţia de dublu mixt care a câştigat titlul mondial la Le Havre, în Franţa.
Lucian Purice, component al echipei de la Comexim R Lupeni, a fost declarat cel mai bun sportiv al competiţiei la masculin. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.