Amicale cu efort mai mare

Ciprian Marinuţ

Marius Opric, antrenorul grupării FC Hunedoara, a decis să crească nivelul de efort al jucătorilor săi în meciurile amicale cu FC Cisnădie (deplasare) şi Unirea Alba Iulia (acasă), pe care gruparea de pe Cerna le va susţine la acest sfârşit de săptămână.

Timp de joc dublu
Din cauza căldurii excesive şi a necesităţii de evalua cât mai rapid şi exact valoarea şi potenţialul jucătorilor din lot pe care nu-i cunoştea sută la sută, antrenorul Marius Opric le-a creat elevilor săi un regim „de gravide” în meciurile amicale de verificare de până acum. Ca dovadă, în şase dintre cele opt partide disputate până acum, tehnicianul grupării negru-albastre a trimis în teren câte o formulă de echipă diferită pentru fiecare repriză, situaţie în care elevii săi au disputat meciuri de doar 45 de minute, nu 90 de minute, cum sunt cele oficiale.
Apropierea startului de campionat şi nevoia de a cristaliza un prim unsprezece stabil şi cu o bună condiţie fizică îl obligă însă pe antrenor să înăsprească regimul şi să mărească nivelul de efort al jucătorilor săi în meciurile de verificare. Astfel, în partida revanşă cu FC Cisnădie, programată azi în deplasare, de la ora 11, şi în cea de mâine (sâmbătă), de pe „Michael Klein“, ora 10.00, cu Unirea Alba Iulia (Liga a II-a), negru-albaştrii vor evolua cu 11 jucători şi două-trei rezerve ca în meciurile oficiale, nu cu câte două formaţii diferite în cele două reprize. „În fiecare din cele două jocuri voi folosi câte o formulă de echipă diferită şi nu voi mai schimba toată formaţia la pauză, ca în meciurile de până acum. Trebuie ca toţi componenţii lotului să aibă capacitatea de a juca 90 de minute la un nivel de efort cât mai ridicat”, a precizat Opric.
FC Hunedoara este neînvinsă în jocurile amicale din această vară, având şase victorii şi două remize: 3-2 cu UTA Arad, 2-1 cu ACS Poli Timişoara (ambele din Liga a II-a), 3-0 cu Europa Alba Iulia, 1-0 cu FC Caransebeş şi 3-1 cu FC Cisnădie (toate din Liga a III-a) şi 6-1 cu CS Ineu (Liga a IV-a Arad); 0-0 cu CS Ineu (Liga a IV-a Arad)şi 2-2 cu CSO Cugir (Liga a IV-a Alba).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Carmen Hãrãu va candida pentru Parlament

Deşi ne aflăm într-o prelungită criză politică internă şi atenţia majorităţii românilor este îndreptată spre ce se întâmplă la vârful...

Bulina neagră 10.08.2012

Adrian Sucilă, poliţist din municipiul Vulcan

Bulina albă 10.08.2012

Liliana Ţolaş, directorul Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva

Închide