Amenzi de peste 81.000 de lei aplicate de poliţiştii locali din Deva

11 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Angajaţii serviciului municipalităţii au urmărit să-i prindă pe cei care depozitează ilegal deşeuri în diferite locuri din Deva, dar mai ales pe malul Mureşului.

Poliţiştii au făcut pânde în locurile unde au avut informaţii că se depozitează ilegal deşeuri, iar rezultatele acţiunilor lor s-au văzut imediat. De altfel, Serviciul Disciplina în Construcţii, Protecţia Mediului şi Activitate Comercială a dat 146 de sancţiuni (33 de avertismente şi 113 amenzi) pentru nereguli, iar valoarea amenzilor s-a ridicat la peste 40.000 de lei.
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Locale Deva, în luna mai 2019, angajaţii serviciului au fost implicaţi şi în acţiuni de prevenire şi informare. Elevii din municipiul Deva au primit sfaturi legate de prevenirea consumului de droguri în mediul şcolar şi activităţi de conştientizare a riscurilor consumului de astfel de substanţe ori de educaţie rutieră.
Un număr ridicat de sancţiuni a fost înregistrat la Serviciul Circulaţie pe Drumurile Publice. Poliţiştii au dat 283 de sancţiuni (217 avertismente şi 66 de amenzi) pentru diferite abateri. ”Oamenii legii au fost prezenţi şi la evenimente sau acţiuni organizate de servicii din cadrul Primăriei municipiului Deva şi din subordinea Consiliului Local Deva. Conform raportului de activitate al Direcţiei Poliţia Locală Deva pe luna mai 2019, au fost aplicate 647 de sancţiuni pe domeniile de competenţă ale acestei instituţii. Valoarea totală a amenzilor date de poliţiştii locali în luna mai a acestui an s-a ridicat la suma de 81.545 de lei”, a mai informat municipalitatea Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 12.06.2019

Florin Ciurar, tânăr din judeţ Pentru că a fost adus în faţa instanţei devene, el fiind în stare de arest...

Bulina albă, 12.06.2019

Natalia Intotero, deputat, ministru pentru Românii de Pretutindeni Pentru că a fost retitularizată pentru funcţia de ministru pentru Românii de...

Gura lumii, 12.06.2019

Spun cârcotaşii prin târgul de sub cetate că un şef de pe la noi a făcut bani frumoşi, acum, cu...

Închide