Comunitate

Amendați că nu au stat în carantină

Doi tineri din oraşul Haţeg, care tre­bu­iau să se afle în carantină pentru COVID-19, au fost amendaţi de poliţişti după ce, în urma verificărilor, nu au fost găsiţi a­casă, unul declarând că a fost la cum­pă­rături într-un supermarket, iar al doilea era în faţa blocului cu mai multe per­soane, a informat luni IPJ Hunedoara.
În primul caz, familia tânărului de 29 de ani a relatat că acesta era plecat în oraş, ul­terior bărbatul fiind identificat pe stradă în timp ce venea, după spusele sale, de la cum­părături. El a fost sancţionat de poli­ţişti cu amendă de 1.000 de lei. În cel de-al doilea caz, un bărbat de 35 de ani a fost amendat cu 2.000 de lei, după ce a fost prins, pentru a doua oară, în interval de două zile, că nu respecta carantina im­pusă de autorităţi şi stătea în faţa unui bloc împreună cu mai multe persoane.
Pe ansamblul judeţului Hunedoara, în urma controalelor efectuate în ultimele trei zile, poliţiştii au aplicat amenzi în va­loa­re de 10.000 de lei unor persoane care nu au purtat măştile de protecţie sau nu au respectat normele de carantină impuse de autorităţi pe linia prevenirii răspândirii vi­ru­sului SARS-CoV-2.
AGERPRES / (AS – autor: Sorin Blada, editor: Marius Frăţilă)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura