Amendat cu 3000 de lei, fiindcă şi-a lovit vecinul cu ciocanul

8 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Administratorul unei societăţi din Cristur a fost condamnat la 3000 de lei amendă penală şi plata unor daune morale şi materiale după ce şi-a bătut un vecin.
Bărbatul de 36 de ani a făcut apel la sentinţa Judecătoriei Deva, însă completul Curţii de Apel Alba Iulia a respins acţiunea pe motiv că este nefondat. Vecinul agre­sorului a susţinut că administratorul l-a lovit cu un ciocan, astfel că a avut nevoie de aproape două săptămâni pentru ca rănile să i se vindece.
Incidentul a avut loc în satul Cristur, în curtea ginerelui celui agresat, iar scandalul a pornit de la faptul că bărbatul bătut voia să demoleze un zid al unei anexe ce se află în interiorul limitei de proprietate dintre ginerele său şi vecin. Agresorul şi victima sa au început să se certe pe tema de­molării zidului cu pricina, iar de la ceartă şi înjurături s-a ajuns la bătaie.
Bărbatul bătut a susţinut în instanţă că a fost prins, târât după zidul ce desparte cele două proprietăţi şi lovit cu ciocanul în mod repetat în zona corpului şi a mem­brelor. În replică, bărbatul condamnat n-a recunoscut că şi-a bătut vecinul şi a pretins în faţa judecătorului că acesta ar fi căzut peste zidul demolat şi astfel s-ar fi rănit. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La furat sub pretextul că dau ajutoare de la partid

Trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, toţi din Buceş, sunt autorii unei noi metode de...

Răchitova: darurile de Crăciun ajung la cei mici

Magdalena Şerban Moş Crăciun va trece şi prin Răchitova, administraţia publică pregătind circa o sută de cadouri pe care urmează...

Cum se simt preşedintele Consiliului Judeţean şi administratorul public al judeţului?

Preşedintele Consiliului Judeţean Hune­doara, Laurenţiu Nistor (foto stânga), este în continuare în izolare la domiciliu, după ce a fost infectat...

Închide