Amendă record pentru deszăpezire

Maximilian Gânju

Poliţiştii din localitatea Petrila au amendat administratorul DN 7A, pentru că n-a intervenit la deszăpezire. După sancţiune, cei de la drumurile naţionale au ieşit ca arşi din districte şi şi-au făcut treaba.
Angajaţii Serviciului de Poliţie Rutieră din Petrila au aşteptat, pe perioada cât a fost cod galben de ninsori, ca drumarii să intervină pentru a debloca DN 7A. Numai că au tot aşteptat şi drumarii nu s-au sinchisit. Dacă au văzut că nu merge cu vorba bună, poliţiştii petrileni au trecut la avertismente. După ce au tăiat prima amendă de peste 3.000 de lei, cei de la Drumurile Naţionale au ieşit ca arşi din district şi au făcut lună toate drumurile naţionale din subordinea lor. „Ştiu de la colegii mei că s-a dat o amendă, întrucât ieri (n.r. duminică) nu au curăţat DN 7 A, care leagă Petrila de Voineasa şi s-a aplicat sancţiune contravenţională de 3.010 lei. Noi le-am dat amendă, pentru că au obligaţia să cureţe tronsonul şi am constatat că nu este deszăpezit. De fiecare dată, trebuie să-i sunăm noi şi să le spunem că trebuie să intervină, de parcă nu se vedea că ninge”, a precizat ieri, subcomisarul Alexandru Scafariu, adjunctul şefului Poliţiei Petrila.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Râu de Mori, anul se încheie pe plus

E cam greu să fii primar în comuna Râu de Mori, în condiţiile în care trebuie să asiguri cadouri de...

Tronsonul autostrăzii dintre Deva şi Simeria, gata de inaugurare

Cei 33 de kilometri de şosea de mare viteză dintre Deva şi Orăştie sunt aproape gata. În prezent, muncitorii mai...

Triumf devean în Serbia

Gimnastele junioare de la CNS CSS „Cetate” Deva au strălucit la competiţia internaţională „Memorial Laza Krstic – Marica Dzelatovic”, desfăşurată...

Închide